Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wooggh

Chce sie zabic..ponieważ mam 26 lat i nie mam pracy ....rycze codziennie..

Polecane posty

Gość wooggh

tylko ja nie mam pracy w tym wieku ..i zadnego doswiadczenia..

Gość aqalizer
nie rycz kuzwa mać., terzeba coś robic a nie sie załamywac! jakie masz wykształcenie ?

Gość nie tylko ty
ja też nie mam

Gość wooggh
nie osiagnelam nic procz glupich zaicznych studiów.;.:(

faktycznie masz powód :O... ja pierwsza powazna prace podjelam w wieku 25 lat a teraz po potora roku prcy zarabiam 4 tys na reke :) wiec nie łam się, jest szansa

Gość wooggh
studia mam ale zaoczne..:(:( nie powiem jakie bo kazdy sie wysmieje.. ale związane z pedagogiką spolecznoopiekunczowychowawczą..

Gość sfdgjsfdkgjfdsljgsld
ja nawet zaocznych nie zrobiłem, nie mam żadnego przyzwoitego zawodu, z to mam 35 lat i zmieniam swoje życie, trochę późno :D ale się nie zrażam i ty też się nie zrażaj tylko musisz wierzyć w siebie :)

Gość Obiektywna86
Może za wysoko mierzysz z tą pracą? Szukaj jakiejś łatwej nie koniecznie zw. z twoim kierunkiem...

Gość wooggh
malo zdolnych ?? ja jestem mega zdolna..a uwierz mi ze nauki mialam w cholere..tak to jest jak sie wierzy w mity...nocami nie spalam bo mialam po 12 egzaminów na semestr ale i tak nikt w to nie uwierzy ..:(

Gość aqalizer
wooggh-- o jeju to nie mów ze zaoczne , kto ci zaglada w dyplom !! a gdzie miszkasz, miasto wieś, duze miasto?!?

Gość wooggh
nie o to chodzi.. ja mam depresje..i to straszną ..ale nie lecze sie.. wstyd mi przed rodziną i sasiadami ze nie mam pracy ..bo wiem ze mnie obgadują przez to cholernie..i to ciągle..:(

Gość Obiektywna86
wooggh doswiadczenie mozesz zdobyć - na stażu - na wolontariacie

Gość station_
mozna nie powieziec ze to byly zaoczne? nie sprawdza tego? :/

Gość zla czarna owca
ja mam studia ekonomiczne i co? tez nie mam pracy zadnej rozumiesz nawet na kelenrke i recepcjonistke mnie niec chca bo jak stwierdzxili ze pewnie poszukam sobie innej i szybko odejde a oni chca kogos na stale i tak laski po zawodowkach mnie wygryzly a do innych stanowisk tez sie nie nadaje bo nie mam dosw niestety znajomosci tez nie mam

Gość Obiektywna86
depresja nijak ma się z pedagogiką i szukaniem pracy :(

Gość miskaaaaaaaaaaaaaa
kierunek masz spoko, dlaczego dla malo zdolnych? :o ja chce uczyc dzieci w szkole lub przedszkolu...

Gość dldldldldldld
no to sama napisałaś co jest przyczyną nie kierunek studiów tylko depresja której nie leczysz masz tyle rozumu że sama wiesz, że to depresja i wiesz, że należy ją leczyć ja także mam dep i ją leczę leczę się od kilku miesięcy i widzę wyraźną poprawę dobry lekarz plus troszkę woli wyjścia z dep i życie zmienia barwy

Gość Obiektywna86
wooggh skoro jesteś świadoma tego, ze masz problemy ze sobą to nie pomyślałaś żeby pójść do psychologa??

Ale mnie wkur***** takie baby jak ty. Idź do biura pracy i tam jest pełno ofert. Ale oczywiscie ty nie bedziesz pracowała za 5 zł za godzine. Z czego się utrzymujesz?

Gość zla czarna owca
tylko nie idz na staz! ja wspominam to zle nic cie tam nie naucza bedziesz od brudnej roboty przynies podaj pozamiataj a depresje masz bo masz za duzo czasu i nie masz pracy jak bys miala to depresja by przeszla wiem cos o tym

Gość miskaaaaaaaaaaaaaa
pelno ofert? tak na szwaczke, albo pomoc kuchenna... to ja juz wolalabym isc na staz

Gość Obiektywna86
wredna blondyna - nie rozumiesz, ze ona ma depresję? to raczej wszystko zmienia. Nawet jeśli jej nie ma, ale często się załamuje, nie widzi sensu to jest to problem nie do przezwycieżenia w jeden dzień!

Gość wredna sukaaaaaaaaaaaaaa
Wredna_Blondyna a mnie wkur....a takie jak TY! na jakiej podstawie wysuwasz chore wnioski ze nie bedzie pracowala za 5zl ? swoje chore komentarze zachowaj dla siebie Up? heheeh dobre zalezy w jakim miescie mieszka autorka jak w malym to UPgowno ci da widze ze kolezank malo wie o szukaniu pracy, UP , bezrobociu itd pewnie sama dopiero co mature zdajesz:P

Gość wooggh
zrozumcie mnie....ja mam fobie tez przed ludzmi ..boje sie szukac pracy bo od malego mi wpajano ze nie jestem wiele warta i nie nadaje sie do niczego i mama ciagle mowi ze pracy nie znajde nigdy pewno.. ja bym tak chciala pracowac..to moje marzenie najwieksze..ale tak sie boje i nie szukam bo wstydze sie ze sie nie sprawdze..ze mnie wysmieją..nienawidze siebie..

Gość Obiektywna86
dldldldldldld ----> jak wygląda twoje leczenie?

Gość wooggh
mieszkam na wsi ale mam molziwosc zamieszkania w krakowie od lipca,..tylko ze w krakowie tez szukaja na kelnerki i inne a ja kompletnie sie nie nadaje do takiej pracy ...nie widze siebie w roli kelnerki..chcialabym miec jakakolwiek prace ale taka stałą i po moim kierunku studiów..tylko ze mam juz tyle lat ze boje sie ze nikt mnie nie przyjmie ..nawet jak bede próbowac to kazdy zapyta o doswiadczenie a ja mam tylko polroczny staż jako przedszkolanka zrobiony :(wiecej nic..

Gość G666B
ZŁA CZARNA OWCA ALE TY JESTES MŁODA JESZCZE A AUTORKA MA JUZ 26 LAT ..

kierunek pedagogiczny jest ok, w Niemczech np. jest duzo ofert w tej branzy nie martw sie-ja to dopiero jestem hmm... yntelygjentna- 27 lat, studia nieskonczone, praca na czarno, i totalna deprecha :-/