Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce karmic piersia

przyszłe mamy ktore nie chca karmic piersia

Polecane posty

zapraszam do wypowiadania sie na temat karmienia.ja nie zamierzam wcale karmic piersia bo uwazam ze to strasznie niepraktyczne. a jakie jest wasze zdanie? są mamy takie jak ja?

Gość ja nie karmiłam ze względu na
to, że chciałam szybciej do pracy wrócić i nie przyzwyczajać małej do piersi. Ogólnie to chwaliłam sobie butlę, bo nie musiałam odciągać pokarmu jak gdzieś chciałam wyjść.

Gość makaruk.
praktyczne i nie, zalezy jak na to spojrzec... w nocy uwazam, ze niezmiernie praktyczne, nie tracisz czasu tez na wyparzanie butelek, przygotowywanie mieszanki.... ale fakt, ze karmiac piersia, jestes bardziej uwiazana...

niestety jestem zmuszona wyjechac zaraz po porodzie na dluzszy czas wiec nawet za bardzo nie mam wyboru,dzidzia musi jesc z butli

nie wiem czy takie niepraktyczne ....w sumie jak dziecko jest głodne to wyciagasz piers i karmisz a tak sterylizacja butli zagrzac odpowiednio wode zrobic mleko a i nie wiadomo ile chce zjesc i zazwyczaj trzeba wylewac bo sie zaduzo zrobi..... ja niestety musze sciagac mleko do butli bo mala nie chce ssac wiec wiem ze jest z tym troche zamieszania, ale według mnie warto

ale karmienie w miejscach publicznych dla mnie bylo by nie do przezycia;/ takie obnazanie siebie z intymnosci. poza tym cigle uwiązanie przy dziecku.a nie szkoda wam biustów drogie mamy?

z tym karmieniem w miejscach publicznych to sie z toba zgadzam nie mogłam sobie wyobrazic ( mialam jakas fobie w ciazy z tym zwiazaną)