Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BoBo2

Kobiety pytanie do was. Prosze o wypowiedź

Polecane posty

Wstędze się na oczach swojego partnera pieścić ustami jego penisa.. Jesteśmy dość długo razem, współżyjemy często, sama nie wiem dlaczego tak mam.. Jeśli już chce sprawić mu przyjemność każe mu zasłonić oczy np. poduszką a wiem, że widok kiedy partnerka go pieści sprawia również duża przyjemność. Jak sie przemóc i zrobić to tak aby mógł patrzec ?

Gość moniśśśśśśśśśśśśśś
ja niemam takich problemów a wrecz przeciwnie ja bardzo lubie miec kontakt wzrokowy wiem ze go to podnieca i jak mi robi minetke uiwlbiam kiedy patrzy mi w oczy i robi to z przyjemnością.

Gość gruszkakula
Mam ten sam problem i mam na to sposób. Ja zamykam oczy ;-) Skupiam się wtedy na tym co robię i nie widzę, że on patrzy:-)

ja mam bardzo podobnie. tez jakos dziwnie sie czuje jak on patrzy dlatego przechylam glowe w bok tak zeby zaslonily twarz moje wlosy. chcialabym sie przelamac i normalnie patrzec mu w oczy i na jego reakcje.

zrób mu loda niespodziewanie....nie planuj tego a poduszki sprzedaj :p on będzie tak zaskoczony, że nic nie powie a ty zobaczysz, że nie jest źle....tylko ten jeden raz musisz się przemóc :)

Gość PO CIEMKU
przynajmniej na przełamanie - zróbcie to po ciemku i po alkoholu :)