tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 ...to mam wolny czas, idę se pograć na kurniku w remika :) a co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Polskiej RP 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Tesco wracaj do armii holender jasny !! chyba nie zdradzisz narodu ?! Tfuuuuu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezeczelna_marysia_ Napisano Czerwiec 19, 2009 kampania wrzesniowa przed Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sopel_lodu*** 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 ja tam leje na kampanie wrzesniowa, mialam juz 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sopel_lodu*** 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 od pazdziernika zmieniam uczelnie moze tam mi lepiej pojdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko obserwuje tym razem Napisano Czerwiec 19, 2009 nastawiam się raczej na rzucenie tego w cholerę :( raczej nie mam wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Immrama Napisano Czerwiec 20, 2009 witam w klubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach