Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona niewinna

Przwdziwe poświęcenie Bogu przeczytajcie na faktach autentycznych

Polecane posty

Gość szalona niewinna

mała dziewczynka bardzo chciała przyjąć pierwsza komunię więc poszła do księdza i mu o tym powiedziała,ten natomiast odpowiedział ze musi troche podrosnąc więc dziewczynka zapytała kiedy to doładnie bedzie,na to ksiądz że jak jej wszystkie mleczaki wypadną,i wiecie co zrobiła??poszła do domu na podwórku znalazła kamienia i zaczęła wybijac sobie zabki oczywiście po pierwszym uderzeniu straciła przytomnośc...tak bardzo chciała przyjąć pierwszą komunię ze posunęła się do takiego kroku...:)

Gość ojej a co to za bzdura bo nie
wierzę by to na faktach było

Gość szalona niewinna
tak było naprawde:)mała dziewczynka a kto z nas dorosłych osób tak by się poświęcił??nikt

Gość m.o.nff
młoda i glupia :O proste

Gość fakty z założenia są autentycz
autentyczne, tępaku a dzieci wiadomo łykną każdy kit jaki im się wciśnie

Gość szalona niewinna
tu nie chodzi o to ze młoda i głupia tylko o to ze tak bardzo chciała przyjąć komunie...ale przceiz wy tego znie zrozumiecie jestescie zapatrzeni w sobie

Gość o kurde /
ale ludzie mają nasrane w głowach

Gość ale czemu tak bardzo chciała
pewnie koleżanki starsze dostały fajne prezenty i ona też chciała.

Gość 1003
jaka mała debilka :O

Gość paula666
pewnie chciala the sims 3 na komunie haha

Gość szalona niewinna
to było kilkanaści lat temu teraz jest dorosłą kobieta jak nie bacia...a kiedyś dostawało sie na komunie paczke herbatników...co za ludzie

Gość szalona niewinna
żal mi co niektórych z was naprawde żal...żegnam

Gość nie wiadomooemeo
babcia opwiadala mi to 12 lat temu

Gość przede wszystkim ona nie
poświęciła się Bogu i nie ma co jej przyrównywać do dorosłej osoby. To tylko dziecko i nie kieruje się ono zdrowym rozsądkiem a tym co mu inni wpoją. Kiedys takie czasy były, że zacofanie i ślepa wiara w Boga dominowały. Dziecko pod presją zrobiło coś takiego. Więc to nie jest żaden akt wiary ani poświęcenie

Gość baruuuuuuummmaa
szalona - a mnie zal biednych dzieci, ktorym rodzina tak pierze mozg, ze sa gotowe na cierpienie fizyczne w zamian za WIELKIE GOWNO:) Poswiecic sie dla innego czlowieka - to jest cos,m dzieci, ktore ginely, aby uratowac mamusia. Ale poswiecic sie dla czegos, co niewiadopmo, czy istnieje? pralnia mozgow, w imie czego, zenada...

Gość przykre jest to .ze
ktos jej zrobił takie pranie mózgu!!!!! komunia ma byc wyznacznikiem bliskośći z bogiem???? moj syn był teraz u pierqszej komuni swietej.ze sprawa duchową od strony kościoła i na religii nie miało to nic wspólnego.niestey. kościól katgolicki nie ma nic wspolnego z wiarą.to przykre ale prawdziwe..gdzie tam jest miłość? bo dla mnie tam jest miejsce tylko na wyłudzanie kasy. uczę dzieci jak byc dobrym człowiekiem jak pomagac blizniemu.to dla mnie jest wiara w Boga .a nie przyjecie komuni co niedziele a po kościele np.obgadac sąsiadke. nie chodze na żadne msze i nie sadzę ,żebym była dlaej od Boga od tych co zaliczaja kolejne mszę świete jak rosól niedzielny

Gość afaa
Pewnie chciala dostac prezenty, :D:D

Gość może tyle lat temu nie była to
taka komercja.ale kto dziecki tak namieszał w głowie? nie sądzę ,że wtedy to były prezenty ale psychomanipulacja na pewno.i tak jeseśmy faszerowani od najmłodszych lat..kto mądry nie da się czarnej mafii

Gość niestety to prawda
ostanio byłam na maszy z jakiejs okazji.i KSIądz zaczał wyje zdzac z hasłem ,że ludzie teraz są okropni ,że gonia za kasą..że interesuje ich tylko coraz nowszy modekl samochodu..poraziło mnie yo ,ponieważ widziałam jakim samochodem przjechał. i druga sprawa.jak nie masz kasy nie pochowasz blizniego.czy to nie jest żenada? idzicie i poroscie o kromke chleba.nawet wam nie otworzą.. ale ty dawaj na koścoł bo inaczej czeka Cie potępienie. na ile mamy własny rozum?