Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis poznalam straszne fakty

MATKO DZIŚ KOLEŻANKA WYZNAŁA MI COŚ STRASZNEGO!DO TERAZ JESTEM W TOTALNYM SZOKU

Polecane posty

ze ona nigdy nie byla u ginekologa i jest dziewicą.. matko cale 4 lata studiowalysmy razem i dopiero potem jak sie zblizylysmy do siebie i zaprzyjaznilysmy wyznala mi to ..byla p;o kilku drinkach ale mysle ze mowila prawde.. ma juz 27 lat ..kapujecie?

Gość andżelika co nie sika
no tragedia 😴

Gość to ją zmuś do gina zeby szla
Bo grozi jej rak szyjki macicy!

Gość no i co w zwiazkuz tym
fajne i pwiedziala Ci to na pewno oczekujac ze nikomu o tym nie powiesz a tu prosze pol Polski bedzie wiedzialo 🖐️

angeliko nie drwij bo to naprawde tragedia..laska nie byla u gina..to totalny szok dla mnie byl,.,.ja przywyklam ze w moim niepatologicznym srodowisku kobiety chodzą do gina wszystkie regularnie więc szok dla mnie .

powiedziala mi bym nie mowila nikomu ale przeciez tu jestem anonimowa no nie? a kolezanka nawet nie wie co to kafeteria wiec nie wejdzie tu i nie przeczyta. co innego jakbym trabilao tym wkolo znajomym!

Gość szok czy nie szok
umow ja ze swoim ginekologiem i idz z nia!

powiedziała mi też, że pije własny mocz, żeby poprawić sobie przemianę materii. Wariatka :D

Gość AGAIS TO CHORA CHYBA
buhehheheheheh AGAIS TY IDZ DO NAUKI BO NAPISALAS STRASZNA PIERDOLE ! RAK SZYJKI MAICY GROZI GŁOWNIE TYM CO NIE BADAJA SIE U GINA A NIE ZE DZIEWICOM NIE.KAZDEJ GROZI KRETYNKO!NIE SIEJ GŁUPICH PLOTEK BO UWIERZĄ W TO INNE KOBIETY!

a co w ogole ginekolog robi z dziewicami? Np zakonnicami? Bada je normalnie?

podszywaczu mocz to moze ty pijesz .

masz wspaniale slownictwo i umiesz zachowac spokoj podczas dyskusji.gratulacje:D sama sobie poczytaj.

Gość właśnie miałam napisać...
że tragedią to jest to, że ona Ciebie uważa za koleżankę, a Ty trąbisz o tym, co Ci powiedziała w zaufaniu wszem i wobec :O

Gość agais ma racje bo
raka szyjki macicy powoduje wirus przenoszony drogą płciową

Gość no dbra ja
mam 24 lata na karku i też ni ebyłam u gina. Bo... chyba mam jeszcze błonę :D tzn nie uprawiałam seksu, ale chłopak mnie piesci tam palcami, używam tamponów więc w sumie wątpie, że błona się tam jeszcze ostała :P ale podczas pierwszych pieszczot palcami i kolejnych nie krwawiłam więc nie wiem. I dlatego nie chodze do gina. Bo się wstydze powiedzieć, że jestem chyba dziewicą :o jak miałam 20lat miałam ochote iśc ale mi dziewczyny nagadały, że jak się jest dziewica to przez tyłek bada więc zcykałam i nie poszłam. A teraz mi głupio :o

Wcześnie rozpoczęte współżycie seksualne i zmiany partnerów ułatwiają infekcje wirusem karcinogennym, przenoszonym drogą płciową. W wielu przypadkach jest on właśnie odpowiedzialny za raka szyjki macicy. Niekontrolowany i wielopartnerski seks zwiększa zagrożenie tą chorobą. Częściej występuje ona u prostytutek niż u mężatek. U dziewic w ogóle się jej nie stwierdza. Z reguły ujawnia się w odległym czasie od stosunku seksualnego, podczas którego kobieta została zarażona. buhahahahah?

jest duża mozliwosc ze masz blone bo ja bylam pewna po paru ekscewsach ze jej nie mam, używałam tamponów, td, a tu prosze niespodzianka była ewnego dnia... ja mam 19 lat,tez nie bylam i obiecalam soebie ze jak stuknie mi 20 to sie przelamie i pojde zeby sprawdezic czy wszystko ok:o

nawet sie nie spodziewam przeprosin czy chociaz przyznania sie do bledu,ale zawsze mozna sie milo rozczarowac. autorko,mimo wszystko postaraj sie namowic kolezanke na wizyte.

Gość do no dbra ja
idz dziewczyno sie zbadac i sie nie zastanawiaj, mnie zmotywowal moj facet mowiac 'stara baba a u ginekologa nie byla jeszcze' a bylam rok mlodsza od Ciebie :) nie ma co czekac u mnie okzalo sie ze mam nadzerke

autorka jestem ja a nie ta co cie bije

Ale tematy to masakra. Chyba nie masz co do roboty że opowiadasz wszystkim takie pierdoły.Co chciałaś osiągnąć zakładajac taki temat ? Nudzi ci sie w domu czy co........

Ale tematy to masakra. Chyba nie masz co do roboty że opowiadasz wszystkim takie pierdoły. Nudzi ci sie w domu czy co........