Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ami lami

Jaki wibrator?

Polecane posty

Chcę kupić ale w ogóle nie wiem na co zwrócić uwagę 😭 No może poza wielkością ;)

Gość dżoasia
Hej, zwróć uwagę aby nie był że tak powiem "zimny". My z mężem (a właściwie to on) kupiliśmy taką zabawkę: http://pinklove.pl/article/87/895,solidny_sztuczny_penis No i wszystko fajne, ale drażni mnie jak go wkładam po moim mężu.. :) No bo taki zimny wtedy się wydaje i mi wszystko przechodzi.. Więc myślę, że są takie jkaies lepsze z jakiejś cyberskóry, czy jakoś tak.. albo też widziałam takie co można podgrzać i długo trzymaja ciepło.

No nie wiem. Ja bym nie kupowała sztucznego penisa, tylko normalny wibrator, żeby można było sobie łechtaczkę wymasować i przeżyć nieziemski orgazm kiedy ukochanego brak. Ja mam żelowy, średniej wielkości. teraz są już takie z \"cyberskóry\", która w dotyku bardzo przypomina ludzką. za taki sprzęt trzeba zapłacić około 130zł, ale myślę ze warto.

Gość namiętny69
no jak tescie obok śpią to lepiej nie kupuj bo nie będą wiedzieli co się dzieje .

Gość Emmmi
Coś Ty, żaden hałas.. delikatne buczenie co najwyżej :)

Gość sasdsasa
zalatw sobie prawdziwego penisa a nie

W sumie to buczenie nie robi różnicy przy zabawie we dwoje ale nie chciałabym by z tego powodu w domu musiał leżeć schowany wiecznie 😭

Gość dżoasia
Ha ha, a to mi przypomniało zabawną historię, jak to moja koleżanka dostała jakiś wibratorek od męża i go gdzieś upchnęła, zapominając gdzie. I pewnego razu przyjechała do niej cała rodzina w odwiedziny. No i traf chciał, że coś tam akurat wkładała do pawlacza, gdzie (jak się później okazało) miała schowany ten wibrator. Przesuwając graty w szafce, nieświadomie go włączyła. No i tu sie zaczęła zabawa, bo cała rodzina zaczęła chodzić po mieszkaniu i szukać co to tak buczy :D Zaczeli jej się do szafki dobierać i w ogóle afera! Jakoś się tam wybroniła i "skarbu" nie znaleźli.. ale sie strachu najadła, że hej :D :D

Gość kotaka
:D :D Dlatego lepiej kupowac dildo zamiast wibratorów ;)