Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana 243455

odnosnie zabrania Prawo Jazdy

Polecane posty

Gość zdruzgotana 243455

Mój brat jechał pijany samochodem zdała go na policje babka, gdy się zorientował ze go policja ściga zaczął uciekać dopiero 3 radiowóz go zatrzymał (bo jechał lepszym autem niż tamte poprzednie 2 radiowozy) sprawdzili mu alkohol i jak się okazało miał 2 promile. Nigdy wcześniej nie był karany, nigdy nie spowodował wypadku a teraz tak strasznie tego żałuje ze mi go tak szkoda jest. Grozi mu zabranie prawo jazdy na 2 lata no a to się oczywiście wiąże z następującym zdawaniem egzaminu na p. j. no i z psychotestem i właśnie do tego pytanie co to jest? podobno ze to ciężko zdać i w ogóle jak nie zda się tego za 3 razem to koniec z prawo jadem na całe życie. A co go zmusiło do jechanie po pijanemu to nie wiadomo bo nie chce się przyznać podobno go kolega namówił na picie. Teraz to jest nauczka na całe życie i na pewno takiego błędu już nie popełni. Czy ktoś może spotkał się z takim czymś? :(

Gość koniczynka łąkowa D
psychotest? chodzi ot o badanko przez zdawaniem?

Gość ---88---
przez takich jak twoj brat gina setki niewinnych ludzi na drogach, oby mu zabrali prawo jazdy na zawsze

Gość zabajone w Krasnymstawie
Badania psychotechniczne będą niełatwe, bo ludzi mających do czynienia z alkoholem badają szczególnie. :O

Gość zdruzgotana 243455
tak to jest ten przed egazminem

Gość zdruzgotana 243455
ja wiem o tym ze on mógł kogos zabic i w cale go nie bede bronic bo mi sie w głowie nie miesci jak mozna jechac majac we krwi 2 promile alkoholu ale to jest oj brat i ja widze jak on to wszystko przezywa łzy ma w oczach

Gość koniczynka łąkowa D
to ja miałam tylko kolory i zdałam :D :D :D

Gość koniczynka łąkowa D
brat bratem ale głupotę zrobił i musi za to odpowiedzieć! a jak by Ci tak dziecko zabił?

Gość zdruzgotana 243455
wiem :( ja sobie zdaje z tego sprawe :( i nic nie mam na jego usprawiedliwienie :( mógł zabic człowieka i to moze nie jednego a takze siebie :( ale człowiek uczy sie na błedach :(

Gość xyzzzzzzzzzzz
chuj ci w dupe nygusie pijany

Ja robiłem takie psychotesty w Białej Podlaskiej. Ogólnie długo to trwało , było ich duzo ale wiekszośc łatwa.. Najgorszy problem mialem kiedy przez 20 min świecili mi w oczy halogenem a potem pokazywali figury w ciemnosci :| Przyznam się ze strzelałem.. Ale zaliczyłem..

Gość fdghgh
marudnie długie testy pisemne jak i praktyczne (sprawdzaja czy kazdym okiem widzisz ta sama odległosc, w ciemni costam trzeba było, ... ) marudne robiłem to jak sie zatrudnialem w firmi jako kierowca nudaaaa 2 h w doope.

Gość zdruzgotana 243455
a na czym polega ten psychotest? czy ktoś może wie coś więcej na ten temat?

Gość zdruzgotana 243455
up