Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andżelika bytom

maż mnie pobił, co robić?

Polecane posty

Gość andżelika bytom

przesunęlam fotel bliżej kanapy i zrobila sie awantura,on mnie popchnał na scianę, uderzyklam głowa. Jestem drobnej budowy,on dosc duzej. potem uderzyl mnie pięscią (juz kiedys tak zrobil,ale teraz zrobil to naprwde mocno). Potem uderzyl mnie dwa razy.Mialam wstrzas mózgu. Kocham go, pomimo tego. nie chce spraw sądwych, bo on oddaje mi kazdy grosz i na corkę nie żłauje.co robic

Gość Cycoszek
zapisz się na boks i się napierdzielajcie! chora jesteś!

Gość 175cm
Przynajmniej odejść od niego na zawsze...

Gość oddaj mu
zabawcie sie w ring

Gość zabajone w Krasnymstawie
Przy nim opowiedz to całej rodzinie i poinformuj go, że następnym razem powiesz wszystkim znajomym i odejdziesz od niego.

Gość moniśśśśśśśśśśśśśśś
odejść! on sie niezmnieni bedzię cie bił za każdym razem kiedy będzie miał ochotę/

Gość andżelika bytom
ale jak od niego odejsc, jak ja lubię ssac jego rybnego pytonga i dziursko kloaczne zwane grota nestle.

Według mnie powinnas odejsc, oprocz Ciebie cierpi na tym takze Twoja corka. Nie mozesz pozwolic zeby ktos- obojetnie kto Cie bil. Pamietaj ze jezeli pozwolisz na to bedzie coraz gorzej a nie lepiej...

Gość moniśśśśśśśśśśśśśśś
czyli lubisz być bita i poniżana więc nic nierób siedź tak dalej aż wkońcu cie kiedyś zabije moze nie przez przypadek

Gość andżelika bytom
Chociaz w sumie na ssanie moge isc tez zawsze do sasiada pana Edka. Zostawiam meza wiec

Gość brutalizacja życia
Zajebista sprawa Tak wlasnie powinno sie was traktowac szmaty czyli po prostu napierdalac

Gość Tatkasobiewiel
Jeżeli to nie prowokacja,to poczekaj aż emocje opadną.Potem porozmawiaj z nim i powiedz że nie chcesz więcej takich scen przeżywać.Jeżeli facet jest normalny to zrobił to raz i więcej tego nie powtórzy.Czasm w najlepszych rodzinach tak zaiskrzy że.....Jeżeli powtórzy się to kiedykolwiek jeszcze raz to uciekaj dziewczyno z tego związku.Zauważ też jedną żecz,jak Cię będzie przepraszał na drugi dzień,kupował kwiaty,szlalał i robił wszystko abyś mu przebaczyła to znaczy że wie ,jest świadom tego co zrobił,zrobił to z pemedytacją i próbuje to załagodzić,jeżeli nie chetnie będzie wracał do tego tematu,będzie cichy i uległy,będzie widać że się wstydzi to znaczy że zrobił to pod wpływem silnych emocji,miał ograniczone rozumienie sytuacji porzez afekt i jest wtedy nadzieja że to był jednorazowy wybryk.

Gość MALUTKaAaAaAA
głupia jestes!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedys cie tak pchnie ze zabije!! warto? NIE! wiec odejdz od niego!!!