Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego nie moge

dlaczego nie moge opalić twarzy?

Polecane posty

Gość dlaczego nie moge

moge lezec godzinami na sloncu. na calym ciele jestem brazowa(ogolnie latwo sie opalam i na brazik) a twarz zostaje taka jaka byla? zaznaczam ze opalam sie bez makijazu... co poradzic?

Gość dac sobie spokoj z opalaniem
szczegolnie ze jest niezdrowe

Gość aspoleczna paola
smaruj samoopalaczem. wyjdzie Ci na zdrowie. ps. opalanie buzi zwlaszcza przyspiesza proces starzenia sie skory (dlatego np japonki sie nie opalaja w ogole) wiec nic na sile jesli nie opala to chyba lepiej.

Gość zabajone w Krasnymstawie
To się ciesz. Dłużej będziesz młoda i nie będziesz kiedyś musiała zostawiać kupy szmalu u kosmetyczki za fotoodmładzanie. Chroń twarz silnymi filtrami.

Gość dlaczego nie moge
ale nawet jak nie leze (przyznam ostatnio nie mam czasu ani checi) i pogoda tez do bani ale nie wazne... nawet jak nie leze ale np robie cos na dzialce ide na spacer czy cokolwiek jakis czynnosci na swiezym powietrzu to reszta sila rzeczy sie delikatnie brazowi a twarz nie... jak to wyglada potem? tak dziwnie... nie chodzi o to ze jestem jakas "solara" sztuczna czy naturalna i musze byc opalona tylko co to za "zjawisko" ze sie nie opala?...chodzi mi o sam fakt...

Gość fgiyg
o kurde też tak mam!! myślałam, że jestem wyjątkiem:D wszędzie się opalę a twarz jak córki młynarza:D taki dar, już się z tym pogodziłam i teraz mnie to nawet czasem bawi:D

Gość aspoleczna paola
solara nie solara, mi tez sie nie opalala az poszlam na solarium na 5 min. i mialam buraczka najpierw. pozniej jeszcze raz byl i juz normalnie lapala takze zwykle slonce. a mialam bialo-rozowa karnacje wiec niby niepowinnam. teraz lykam capivit sun system, pomagam sobie samoopalaczem na buzie i lydki (bo mi akurat lydki slabo lapie) i jest dobrze. ladnie i wyglada naturalnie, ani nie blada ani nie ciemna, taka umiarkowanie wakacyjna i najwazniejsze ze skora jest zadbana i nawilzona, a nie wysuszona "solara" bo o taka chyba Ci chodzilo przy okazji tego hasla.

Gość dlaczego nie moge
wiec kupie sobie balsam delikatnie brazujacy na te twarz i bedzie dobrze mam nadzieje... w sumie nie podoba mi sie jak ktos jest mocno "zjarany jak frytka" to mnie odrzuca. byc moze zle sformulowalam pytanie. chodzilo mi po prostu o zwrocenie uwagi na to ze ta twarz taka jakas nie zwyczajna chyba:) iczy to normalne... ale widze ze tutaj kolezanka tez ma taki problem wiec nie jestem sama:) ale bede probowac slonca z tubki:) do solarium nie chce isc...

Gość fgiyg
wiesz co, kiedyś uważałam to za problem, teraz już nie, bawi mnie to, że normalnie się opalam na całym ciele a twarz wygląda strasznie blado:D i dobrze, niech będzie taka:D i dobrze to wygląda, brązuje sobie ją troche pudrem i nie mam efektu ciemnej maski na twarzy a reszta blada:D wygląda to na maksa naturalnie. a najlepsze jest to, że jak się opalę to nikt tego nie widzi a jak nałoże puder brązujący to wszyscy - ooo pięknie jesteś opalona:D dlatego, że nie odcina mi się cienma spudrowana twarz od bladego ciała, tylko mam jasną twarz z którą mogę zrobić wszytsko a ciało mam ciemne:D nie martw się tym, mamy dobrą ochronę na twarzy:D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppp

Gość gość
Czesc dziewczyny. Znam wasz problem od podszewki, tej mialam klopot z opalenoem twarzy. Przesyalam stosowac jakichkolwiek pudrow i podkladow (tymczasowo) zeby sprawdzic czy to zadziala. Zadzialalo. Anka