Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbdkbdf

JAK WYGLADA WASZ DZIEN POWSZEDNI?co robicie

Polecane posty

Gość sbdkbdf

jestem ciekawa co ludzie robia w zwykle dni, zazwyczaj siedza tutaj jak przychodza z pracy ale poza tym jak np niepracujecie?/i czy jestescie szczesliwi??bo ja tak

Gość Cycoszek
wstaję jak się obudzę, obejrzę trochę tv, potem krzątam się po domu, trochę posprzątam, idę na miasto, posiedzę z dzieckiem sąsiadki, idę spać :)

Gość krego slup
siedze na kafeterii wypisuje glupoty i czekam ze piana na ustach co jakis inny wariat odpisze

Gość powiedz prawde maleńka
wstaje rano, jem cos, ide umyc zeby, wlaczam kompa, tv, w miedzy czasie pije piwo, ide sie wykompac, ide po piwo, siadam znow przy kompie, pije kolejne piwo, ide umyc zeby, ide spac

Gość powiedz prawde maleńka
nie jestem alkoholikiem :classic_cool: Po prostu weekend to jedyny wolny czas gdzie moze sobie pozwolic na procenty. W ciagu tygodnia codziennie mam alkomacik w pracy :/

Gość a ja wstaje o 7 rano bo na 8
do pracy, 8 godzin ktorych mam juz serdecznie dozyc, nie jestem mezatka i nie mam dzieci, mieszkam sama wiec mam duzo wolnego czasu, 2 razy w tyg chodze na aerobik, poza tym ucze sie zawziecie angielskiego, wracam z pracy robie jakis obiad czasem wychodze do znajomych, chociaz czesciej w eekend i zdarza mi sie upic:) w sumie chyba nuda

Gość popluszka
mieszkam z moim facetem na mieszkaniu wynajmowanym z kolega i malzenstwem. Wstaje o 6 , jade do pracy, wracam po 3 godzinkach i czeka na mnie facet ( pracuje na nocki od 24 do 7 rano)jemy sniadanko, siadamy na komputery na pare chwil, pozniej facet idzie spac, a ja z nim na 2 godzinki, pozniej na 16 ide do 2 pracy koncze o 21, wracam do domu budze chlopaka, robie obiad, on idzie do pracy (czasami go wioze) a ja spac . Mam wolna tylko niedziele.

Gość sheshe2
cale zycie nic nie robie