Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawehmciekawe

Walt Disney zamrozony - wierzycie ??????

Polecane posty

Gość ciekawehmciekawe

Ponoc jest zamrozony na 100 lat, zawsze w to wierzylam ale od jakiegos czasu zaczynam sie zastanawiac glebiej nad tym. Przeciez skoro on zyje zamrozony, to znaczy ze zachowane zostaly jakies tam funkcje zyciowe, nie ? A przeciez 100 lat to bardzo dlugo, wydaje mi sie to nierealne. Co o tym sadzicie???

słyszałam że się zamroził wtakiej tubie z kosmicznego materiału niektórzy twierdzą że o numarł i nie będzie go można przywrócić do życia inni bogaci też sie zamrozili, chorowali na nieuleczalne choroby i w przyszłości mają ich ożywić i wyleczyć

Gość pierwsze słyszę
what THE FUCK??:D wy tak na serio?:O:D

Gość poczytaj troche
o disneyu np na google - to dowiesz sie ze to nie jest prawda

Gość tak bo google i wikipedia
to jedyne rzetelne źródła wiedzy.... aha :O

Gość makabreska
aliksandra gdyby to byla prawda to mam nadzieje ze Elvis tez sie zamrozil w 70-tych latach :) pamietam ze ty chyba tez jestes fanka Krola ? :)

oglądałam na ten temat program na discowery , że jest możliwe zamrożenie się ale wcześniej nie może nastąpić zgon w pewnym sensie hibernacja Król elvis umarł z przedawkowania więc zamrożenie nie wchodzi w rachubę

Gość makabreska
myslalam, ze tak na prawde nie wierzysz w hibernacje, dlatego napisalam z przymruzeniem oka o hibernacji Elvisa...widac nie zrozumialas, o co mi chodzi i niepotrzebnie sie zaperzylas, wydawalo mi sie ze napisalam grzecznie, nie rozumiem wiec twojej prawie ze moralizatorskiej odpowiedzi... ale ok, jak dla mnie on zyje ;) , wiec nie dyskutuje o mozliwosci (badz jej braku) hibernacji ;)

świat idzie do przodu,możemy nie wierzyć w różne rzeczy nie wierzono kiedy powstawała kolej,ludzie myśleli że lokomotywy ich otrują w XIX wieku bezprzewodowe telefony były fantastyką nie wierzono że bezprzewodowo będzie można sterować telewizorem a podróż na księżyc ? w 1930r nikt by nie uwierzył a jednak fantazje stają się rzeczywistością

Gość tyiucha
"Pod koniec 1966 zdiagnozowano u niego szybko postępującego raka lewego płuca, spowodowanego częstym paleniem tytoniu. Zmarł na skutek asystolii. Został pochowany, po kremacji, na cmentarzu w Glendale, w Kalifornii, wbrew legendzie miejskiej twierdzącej, że jego ciało zostało zamrożone, a funkcje życiowe mają zostać przywrócone (po 100 latach, czyli w roku 2066)." o walcie disneyu, tu jest źródło http://pl.wikipedia.org/wiki/Walt_Disney http://tnij.org/supertrupersiuper

Gość ja tam wierzę
dobrze mówisz aliksandra:):D

może być że Disney umarł i go pochowano niewiadomo nie należy bezgranicznie wierzyć w to co napisane w encyklopedii wiadomo że zarodki ludzkie się mrozi i w każdej chwili można je powołać do życia albo wyrzucić

Gość dziwnneeee too
Dziwne zeby za zycia mrozic czlowieka :/ czyli co, serce mu bije w tej zamrazarce, oddycha czy jak :D wiem ze glupie pytanie ale niemoge jakos tego pojac ..

Gość wawelny
wcześniej wpadł do gliceryny jak hibernatus

Gość gość
walt disnay jest zamrozony do tego czasu az nie znajda leku na jego chorobe !!