Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekam...

czy jest nadal szansa....

Polecane posty

Staram sie i dzidzi to moj pirewszy cykl starania myslalam ze sie udalao za pierwszym razem poniewarz mam cykle 35 dniowe a dzis jest juz 40 a ja nadal nie mam @ tylko w tym problem ze robilam dwa testy i oba pokazuja negatywnie 1 jeden dzien spoznienia 2 3 dniu... boli mnie czasem brzuch piersi tez mnie bola i chwilami jest mi nie dobrze prawie wszystkie objawy jak na ciaze ale testy jednak mowia nie nie wiem co mam juz myslec na krew nie moge isc poniewarz mieszkam w uk czy ktoras z Was miala podobna sytulacje do mojej i co z tego wyniklo bo ja juz dostaje swira

Gość antoine
spokojnie !!! starać się możesz nawet do roku czasu!!! i to jest normalne!! wszystko z Tobą na pewno ok, troche cierpliwości, żeby zajść w ciąże to wcale nie jest taka łatwa sprawa :) głowa do góry!

ja jestem tego swiadoma i nie nastawialam sie na to ze bende odrazu w ciazy tylko martwie sie tym ze nadal nie mam @ a test negatywny

Gość antoine
ah to wiesz, może być różnie - i stres i różne inne czynniki :) czasami co jakiś czas cykl sam się przestawia, więc poczekaj a @ przyjdzie :) a może i nie , bo może jednak jestes w ciąży :D

Gość madziulek gl
ja rowniez zaczelam starania o dzidzie i rowniez mieszkam w uk:)niestety za pierwszym razem sie nie udalo moje cykle sa nieregularne co 35,36 dni teraz dostalam okres po 40 dniach mialam juz nadzieje ze sie udalo zrobilam nawet 3 testy ale wychodzily negatywnie.Chyba zaczelam sobie wmawiac objawy ciazowe ale wiem co czujesz.Powtorz test za pare dni jesli nadal nie dostaniesz.Nie chce cie pozbawiac nadzieji ale pamietaj ze okres moze sie spoznic przez stres albo w tak jak w moim przypadku przez to ciagle myslenie amoze sie udalo.Trzymam kciuki mozesz tez byc w zbyt wczesnej ciazy i test nie wykryl jej jeszcze jesli owulacja ci sie przesunela wszystko mozliwe

Gość madziulek gl
dzis sie zaczal moj 4 dzien cyklu niedlugo zamierzam znow rozpoczac starania:)a i jesli dostaniesz okres to zakup sobie testy owulacyjne tutaj w uk sa dostepne clearblue tak sie nazywaja nie sa tanie bo kosztuja kolo10 funtow ale ponoc bardzo pomocne sama zaczne je uzywac od tego cyklu.

z jednej strony sie ciesze ze jej nie mam bo jest jeszcze sznsa na to ze moge byc ale za to z drugiej strony ta nie pewnosc mnie dobija :(

Gość madziulek gl
czekam...musimy sie uzbroic w cierpliwosc:)

moze i masz racjie to wszystko jest spowodowane stresem i nadzeja sprobuje nie myslec o tym i dac na luz Madziula trzymam kciuki aby sie udalo:)

Gość madziulek gl
czekam .....wiem wiem bardzo cie rozumiem jeszcze 4 dni temu to samo przezywalam

Gość madziulek gl
czekam.....bedzie dobrze .Ja jak dostalam okres to z jednej strony sie cieszylam bo juz dosc mialam czekania puls negatywne wyniki testow a z drugiej strony ciagle mialam ta iskierke nadzieji.Jak napisalas musimy wrzucic na luz.To dopiero nasz pierwszy cykl staran mam nadzieje ze drugi bedzie owocny:)zycze nam tego

Gość madziulek gl
ja mam 26 i nie mam jeszcze dzieci a instyknt macierzynski sie mi wlaczyl:)

jesli ktos mial jeszcze podobne sytulacje do mojej niech napisze ja juz musze konczyc bo rano do pracy ale napewno zajrze jutro madzila odezwi sie tez czasem i napisz co u ciebie fajnie miec kogos kto tez zaczyna starania i jest na tym samym etapie a jeszcze tez jest tak jak i ja na emigracji:)pozdrawiam

Gość madziulek gl
a Ty ile masz lat ?

Gość madziulek gl
bede zagladala na ten topik rownierz uciekam spokojnej nocki i dawaj znac co i jak pozdrawiam

Gość madziulek gl
czekam...i jak tam dostalas moze okres?pozdrawiam

hej tak jak pisalas wczoraj dostalam miesiaczke chyba wszystko przez te nerwy... coz bendziemy dalej probowac mam nadzeje ze bendziemy mieli wiecej szczescia:) A jak madziula u Ciebie? pozdrawiam

Gość Czy zażywałaś wcześniej tablet
tabletki antykoncepcyjne? Ja miałam taką sytuację po odstawieniu tabletek. Też myślałam, że zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu. Musiałam dostać tabletki na wywołanie okresu. W ciąży byłam w 3 cyklu :)

Gość madziulek gl
czekam....mam nadzieje ze uda nam sie w tym cyklu.Dzis mam 5 dzien cyklu jutro ide po testy owulacyjne i zamierzam kupic sobie jeszcze kapsulki olej z wiesiolka ponoc polepszaja sluz plodny hi hi tylko jeszcze musze sie dowiedziec pod jaka nazwa tutaj wystepuje ten olej z wiesiolka.Sprobuj z tymi testami owulacyjnymi :)jak sie dowiem nazwe tych kapsulek to tez ci napisze.Weekend niestety minal i jutro znow do pracy:(pogoda jak to w krainie deszczowcow niestety szara bez sloneczka.W jakim miescie mieszkasz?:)pozdrawiam cie Czy zażywałaś wcześniej tablet............ja bralam tabletki ponad 3 lata odstawilam je rok temu i teraz mam takie nieregularne cykle a zaczelam sie starac o dzidzie dopiero od 2 cykli.Gratulacje fasolki

czesc madziula jak tam u Ciebie ... Ja czekam na koniec@ i znow probujemy :) Mam nadzeje tylko ze nie bende w tym miesiacu taka nie cierpliw i oprostu bende spokojnie czekala na nastepna @i bez zadnych nerwow tak jak bylo to w tym miesiacu... pozdrawiam