Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

jak poderwac dziewczyne z pracy, gdzie ja zaprosic w Londynie

Polecane posty

Gość tradycyjnie tak jak każdy
Polak to robi i tak jak każda Polka to lubi: podchodzisz do ścierwa i mówisz: robisz loda, albo trzepne cie główką mojego pytonga w oczodół tak że aż ci w jelita pójdzie :classic_cool: i jest twoja :classic_cool: a tak poważnie to cipa z ciebie, a nie facet :-0:-0:-0

Gość zamow sobie poradnik
z allegro - jak zdobyc serce kobiety - po jakims czasie bedziesz potrzebowal - jak umiejetnie porzucic kobiete - wiec zamow sobie od razu komplet

Zapros do kina a potem na kawe czy piwo-jakby sie nie kleilo to przynajmniej pogadacie o filmie:) PS-skad taki pseudonim ?Czyzby Pan z Gdanska?

Gość kajko i kokosz
Byc dla niej milym, zazartowac, powiedziec komplement... ale z drugiej strony nie lazic non stop za nia, pokazac czasem niezaleznosc.

nie znasz cipy Żabiego Kruka? :-D to ciota z Krakowa która już od kilku lat podobne tematy zakłada :-0

Pytam jak najbardziej powaznie. Tak naprawde znam odpwiedzi na te pytania. Prosze po prostu o rady ktore moga mi sie przydac. Jakie miejsce wybrac na spotkanie - moze ktos zna cos interesujacego. W Londynie jest tego masa. Problem tkwi w tym czy sie przelamie i ja zaprosze i czy ona bedzie zainteresowana i czy ma chlopaka.

kimkolwiek jesteś, byłeś i będziesz cipą :-0 to właśnie powiedziała mi twoja matka gdy dymałem ją gaśnicą w odbyt z hemoroidami :-0

Gość srurururruur
zapros ja na spacer;p do notting hill albo do camden town tam eee w jakies dnia sa takie pchle targi, wiec moze byc zabawnie, chociaz i bez tego moze byc fajne sam spcerek;d pozniej zapros ja do kanjpy na jakies ciacho czy tez lunch :D ewnt. jakis park i winko na zielonej trawce czy cos. piknik:D zaskocz ja, ale bez szalenstw, troche romantycznie, bedzie dobrze:D

Gość srurururruur
a gdy juz bedziez w Nothing Hill to oczywiscie romantycznie zesraj sie w majciory. i ona odplaci ci tym samym ;-) ja tak mialam i poznalam w ten sposob wspanialego czlowieka ktory jest moim mezem ;-) od tamtej pory robimy to co niedziele w Nothing Hill ;-) pozdrawiam, Ewelina z Londyna ;-)