Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martynn

Zanik śluzu po stosunku w dni płodne

Polecane posty

Witam serdecznie, Szukałam po necie podobnego tematu jednak bez skutku dlatego proszę o odpowiedź bo nie cierpię niepewności. Czy po stosunku bez zabezpieczenia w dni płodne, kiedy śluz był 2 dzień dość lepki i jasny mogło dość do zapłodnienia? Już dzień po stosunku śluz całkowicie zanikł i 4 dzień czysto, sucho. Staramy się o dziecko i wiem, że potrzeba czasu by się dowiedzieć ale czy to może być jakiś znak? Podkreślam też, że mógł mi się cykl rozregulować bo dopiero co odstawiłam antybiotyki po stanie zapalnym zęba.. Pozdrawiam, Martynn:)

Gość maxxxximiliana
U mnie tak było. W dni płodne gdy było bardzo mokro kochaliśmy się licząc, że zajdę w ciąże. Na drugi dzień zrobiło się sucho. Nic a nic wydzieliny.I tak przez 2 tyg aż zrobiłam test - POZYTYWNY. Dopiero później znów wróćił i było go duzo. Ale nie sugeruj się tym sluzem. Musisz cierpliwie poczekać do zrobienia testu. Z takich najwcześniejszych objawów, których jeszcze nie powiązywałam z ciążą myśląc, ze to objawy przed miesiączkowe to - kłucie jajnika, ból całego podbrzusza, tkliwość piersi, ból po prawej stronie krzyża, rozdrażnienie i nerwowość,podwyższona temp ciała. Jeszcze przez kilka dni bolała mnie cały czas głowa ale to mogłobyć spowodowane innymi czynnikami lub burzą hrmonów jak to gin powiedział. Trzymam kciuki !!!