Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drużka

Co wpiąć do krótkich włosów

Polecane posty

Gość drużka

ide w lipcu na wesele, jestem świadkiem więc to trochę zobowiązuje żeby wyglądać ładnie :) sukienkę już mam. tylko kłopot z fryzurą :( Mam krótkie wlosy, bardzo krótkie, na codzień je tylko "stroszę", tak ze lekko sterczą. Ale na wesele to będzie chyba mało i chciałabym sobie coś wpiąć do włosów. Ale nie wiem co jest teraz w modzie.... przy sukni mam kwiatka i zastanawiam się czy nie kupic podobnego by wpiąć do włosów. Nie będzie to obciach?? Czy wystarczy "postawić" włoski i spryskać lakierem z brokatem?? Aaaa, i jeszcze makijaż. Suknię mam złotą, taką mieniącą sie, w jakich kolorach makijaz?? odcienie brązów??

odradzam ci lakier z brokatem nie ładnie to wygląda a przesadzić łatwo i wtedy wręcz odbijasz światło. jeśli sukienka jest złota to już sama w sobie bardzo zdobna więc fryzurę wybrała bym bardzo prostą nic nie wypinała. ostatecznie może jakaś ozdobna wsuwka. co do makijażu to dobierz go do swojej cery koloru oczu itd jeśli ładnie ci w brązach to świetny wybór.

Gość tralalalalalalalananana
blagam tylko nie lakier do wlosow z brokatem ;/ ostatnio co druga panna na weselu, na ktorym bylam sypala brokatem na prawo i lewo, obsypujac nim oczywiscie wszystko wokol jak i swoich partnerow, koszmar ;/ do tego przynajmniej wedlug mnie strasznie tandetnie to wyglada... bez obrazy (uwielbiam wiejskie wesela) ale kojarzy mi sie to wlasnie z takim typowym weselem na wsi, gdzie wiekszosc kobiet mysli ze jak bedzie najbardziej swiecic ze wszystkich to bedzie najbardziej efektowna...

Gość drużka
oki, dzięki za rady ;)