Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość past Lady

Dziś mam obiad u rodziny faceta...

Polecane posty

Gość past Lady

...i jestem zesrana z nerwów:P. Jadę do jego siostry i jej męża. Pierwszy raz.Co najgorsze będą jeszcze ich "dzieci".Piszę dzieci w cudzysłowie ,bo jeden chłopak ma 18ście lat,drugi malec-12scie. Mój facet napomknął ,że są to specyficzne dzieciaki ,tzn bardzo inteligentne i moga palnąc do mnie jakieś teksty(cuuudownie ,juz sie cieszę na sama myśl:0 ). Poza tym nie wiem ,czy powinnam np cos kupic siostrze swojego faceta? Jakiś kwiatek ,czy coś? Dodam ,że są to bardzo bogaci ludzie ,maja wielką chatę i to dodatkowo mnie onieśmiela. Nie to ,żebym w szopie sie urodziła i wychowała;) ale jakoś tak mnie to nieco stresuje. Mógłby mi ktos cos poradzić? Boże ,najchętniej bym se kielona walnęła na rozlużnienie,taka jestem zdenerwowana:P.

Gość kto_spyta_nie_bladzi
Kup wino... :classic_cool:

Gość bomba...ulala
generalnie kwiaty dla pani domu a alkohol wrecza sie panu domu

Gość
nie stresuj się bądź sobą :p

Gość bezstresowe podejscie
Nie pękaj. Kup dobre czekoladki. To wystarczy, bo alkoholu kobiety nie dają.

Gość past Lady
Kurde ,sluchajcie ,wlasnie dzwonił mój facet ,że obiad odwołany ,bo ...mąż jego siostry z domu chce sie wyprowadzać. Nie moge w to uwierzyć ,mój T.zawsze mówił ,że to taka idealna para .Są ze sobą full lat i ponoć bardzo sie kochają. Kużwa ,jak widać pozory mylą. Nie moge w to uwierzyc . Hmm,mam nadziejęę,że to nie przeze mnie;).Kurde m,czarny humor ,umiknełam obiadu ale chyba w sumie w takiej sytuacji wolałabym go nie unikać:(

Gość grenadinne
racja. tez stawialabym na jakies dobre, eleganckie czekoladki. jesli zdecydujesz sie na kwiaty, to pamietaj, ze powinien je wreczyc twoj partner. chociaz kwiaty wydaja sie tu zbedne, w koncu idziecie do siostry twojego chlopaka, wiec bez sensu od poczatku robic sztywniacka atmosfere.

Gość past Lady
Dzięki za rady ale jak widzicie...dupa z wyjścia ,że tak brzydko powiem,bo rodzina nagle sie rozpadła a raczej może do tego dojść. Jestem w totalnym szoku. Może będzie mi dane jeszcze kiedyś ich odwiedzić ale szczerze powiedziawszy ulżyło mi .Choć powód odwolania wizyty totalnie mnie zaskoczył. To nie jest tak ,że ja w ogóle na oczy jego siory nie widziałam .Poznałysmy sie ale na neutralnym gruncie. Obiad ficjalny miał byc pierwszy. A siostra sprawia wrażenie bardzo sympatycznej osoby. Często gadalismy z moim facetem ,że mało jest udanych małżeństw a oni to ewenement. Kurde a dziś ona dzwoni do niego zapłakana .Jeśli sie dowiem ,że kolejny facet znalazł sobie dupe na boku ,to padne. Sorry ,że tak nie na temat ale jestem lekko wzburzona.