Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co ja moge zrobiccc

Jak wyrwc sie z toksycznego domu?

Polecane posty

Jesli nie ma sie gdzie pojsc ani pieniedzy? nie wytrzymuje juz, matka mnie niszczy i niestety jest bliska osiagniecia sukcesu, myslaam o samobojstwie, nie da sie juz tego wytrzymac...

Gość A n A
ile masz lat?

Gość Myku myku myk
co znaczy dla Ciebiee "toksyczny"?

lat mam 24, i jestem bezradna jak dziecko Co znaczy toksyczny, matka zatruwa mi zycie, bez powodu wpada w szal, krzyczy, ma rozne napady zlosci, wyzywa mnie, wmawia ze za plecami konspiruje z ojcem (oczywisci kompletna nieprawda) i wiele innych, to jest nie do wytrzymania

Gość A n A
jesli sie nie mozesz z tego wyrwac to musisz to znosic polecam cos co ja sama robie ale wiem ze jest bardzo trudne dla innych MIEJ TO W DUPIE krzyczy - niech sobie pokrzyczy wyzywa - wyjedz do niej z mordą i nie trzaskaj sie ma jakies glupie pretensje - wyśmiej ją nie daj sobie wejsc na głowe i wmowic ze jestes gorsza albo ze jestes jej cos winna wiem ze to jest bardzo trudne tak prosto z marszu, pewnie pomyslisz ze córce tak nie wypada i tak dalej a matce wypada w ten sposob traktowac córke?

Gość A n A
ja pewnego dnia moja matke spokojnie zapytalam: co ty sobie wyobrazasz, ze kim ty jesteś? zle jest nadal, ale przynajmniej nabrala pewnego respektu i nie traktuje jak dziecko

Gość przełam się wreszcie
kup sobie mp3 player i słuchawki wgraj jakiś metal jak zaczyna to załóż i odkręć na maxa i słuchaj :) tyle ode mnie ja zaczne chyba to stosować uwaga na uszy starczy tak głośno żeby zagłuszyć jazgot :) postawisz nad nią tzw. ramę :)