Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potworznie wkurzona

JESTEM OKROPNIE WKURZONA NA PRODUCENTÓW KOSMETYKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość potworznie wkurzona

Ile do cholery można produkować kosmetyków do cery tłustej i trądzikowej na rynku jest tego mnóstwo a półki w sklepach się od nich uginają!!!!!!!!!!!!!! Mam cere bardzo suchą pomimo moich 17 lat i wkurwia mnie to że od 6 lat szukam kremu toniku i podkładu do twarzy dobrego dla cery barzo suchej cery i kuuuuurwa wszystkie są do dupy wysuszają mi buzie i podkreślają suche skórki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość potworznie wkurzona
oświece cie że tak samo dużo jest dziewczyn z suchą cerą jak i tych z syfami i tłustą !!!:P:P

Gość brumcykcykcykbrum
O moja droga - mam gorzej niż Ty - cera mieszana, potwornie sucha na policzkach i tłusta w tzw. strefie T. Spróbuj znaleźć coś odpowiedniego do tej cery. Jasne - niby można używać dwóch rodzajów kosmetyków, ale do cholery dlaczego mam płacić podwójnie?

Gość potworznie wkurzona
julek-SPIEPRZAJ DZIADU!!!!!!!!!!!!!!!!

A nie możesz zaopatrzyć się w kremy nawilżające dla niemowlaków lub dzieci?

Gość potworznie wkurzona
z kremem tak żle aż nie jest gorzej z podkładem bez podkładu bużke mam miód malina ale jak użyje podkładu no to kurrrrrwa się zaczyna żaden krem mi nie pomaga nawet jak nałoże jeszcze jedną warstwe na podkład i tak mi wysusza !!!!!!!!!!!

Gość potworznie wkurzona
julek-NIE OŚMIESZAJ SIĘ ZWIĘDŁA PARÓWO Z TESCO!!!!!!!!!!!!

potworznie wkurzona A czy nie próbowałaś zasięgnąć fachowej porady w salonie kosmetycznym ? Spora ich część prowadzi także sprzedaż takich kosmetyków , więc może tam spróbuj :)