Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawał faceta

przejaw zazdrości?

Polecane posty

Gość kawał faceta

kilka miesiecy temu przespałem się pewna koleżanka. Niestety nic z tego nie wyszło ?(mam na myśli coś powazniejszego), poniewaz laska wogole nie podoba mi sie fizycznie. Kilka tyg pozniej poznałem jej koleżanke, z ktora rozwniez sie przespałem, z tym ze na tej mi zalezy. dzis po wspolej nocy wrociłem do domu a ta druga dzwoni do mnie ze ta pierwsza powiedziała jej ze kiedys tam wyladowalismy w łożku. To przejaw zazdrosci , czy zwykła kobieca rada: " nie spotykaj sie z nim, on Cie wykorzysta" ??? z powazaniem kawał faceta

Gość kawał faceta
niech jakas przedstawicielka płci piekniej sie wypowie bom ciekaw...

Gość hmmmm no raczej
nie teges ,jak facet z którym mialabym zamiar być wcześniej pukalby moja kolezanke to taki kurde niefart i kobiecie cięzko sie z tym oswoić druga sprawa, ze moze niezbyt dobrze o tobie świadczy

Gość ja bym z takim facetem
nie byla

Gość jakiej tam zazdrości
nie pochlebiaj sobie, dziewczyna raczej czuje sie nieciekawie w takiej sytuacji, chyba podle .... jak to po nocy spedzonej ( jak sie okazalo) z dziwkarzem

Nie podbala Ci się fizycznie i się z nią przespałeś? Ale o czyj przejaw zazdrości ci chodzi?

Gość Ministrans969
To dlatego ze jestes samcem ALFA! Nie przejmus sie! Kobiety klada ci sie do stop! masz kase, urode, jestes madry i przystojny z odpowiednia pozycja spoleczna! Baw sie tymi szmatami i nigdy nie plac im alimentow! To sprawdzona metaoda! Kopuluj z iloma sie a i porzucaj! One nie maja serca!

Gość on pyta czy ta druga
z która sie przespal jest zazdrosna o to , ze spal wcześniej z tą pierwszą czyli jej kleżanką