Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria M2

jak mnie to wkurza to szok-świadek,świadkowa- wesele

Polecane posty

Gość Daria M2

powiedzcie dlaczego wiekszsć staroswieckich osób uwaza ze swiadek musi sie bawić ze swiadkową na weselu, no pytam ja, bo nie rozumiem. z rok temu byłam świadkową u koleżanki, świadkiem był jakiś chłopak którego nawet zbytnio nie znałam, ja byłam z narzeczonym. ciotka obraziła się na mnie ze tylko raz zatańczyłąm ze świadkiem a to taki fajny chłopak blebleble a bawie sie ze swoim narzeczonym, bo w jej mniemaniu oczywiście odrazu powinnismy zostac parą, kuzwa no powiedzcie mi druga sytuacja -w tamtą sobotę byłam na weselu kuzyna i żona swiadka była w ciązy. a nie normalni goście zaczeli mu i świadkowej krzyczec gorzko. i nie dochodziło do nich ze on jest zonaty,jego zonie zaszkliły się oczy i wyszła pewnie sie popłakała. a oni dla świętego spokoju pocałowali sie w policzek. wezcie mi powiedzcie czy to jest mądre zachowanie. ja na swoje wesele mam zamiar wziąc pare zeby nie było takich przykrych sytuacji

Gość daria m2
oj nie tu mi sie wkleiło, no ale trudno jesli ktos sie chce sie wypowiedziec to prosze:)

Gość nie rozumiem facetów
wieś...

Gość daria m2
no wąłsnei najczesciej to starsze osoby uwazają ze swiadkowie powinnie zostac para nie wiem skad to sie bierze ale to chore

Gość maja_88
pierwsze s.łysze o takich wyczajach..przeciez nie zwsze swiadkami jest męzczyzna i kobieta..może być dwoch facetów i dwie babki i co wtedy tez krzycza gorzko??dajcie spokoj

Gość maja_88
o kurde ale liter opuściłam w swojej wypowiedzi

Gość trusski
tez nie slyszalam o takich zwyczajach :D ale z ta żoną to przegięcie cholera. jak bym wstała dała po ryju jednej i drugiej to by przestały gdaczec stare pipki

\"nie rozumiem facetow\" Jestem ze wsi i nigdy nie spotkalam sie z czyms takim wiec nie sugeruj od razu niewiadomo czego. Swiadkami sa kobieta i mezczyzna jednak u nas ich rola konczy sie na podpisaniu czegos tam w kosciele.