Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 Szukam tych co się na tym znają i mają takie umiejętności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzeciętnyKowalski 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 To prowokacja- pamiętajcie NIGDY ale to NIGDY nie przyznawajcie się, że jesteście Nindża :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trusski Napisano Czerwiec 20, 2009 oj ja jestem z kurwixu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ostroniks 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 ja jestem nindża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klikuklik Napisano Czerwiec 20, 2009 To mój nindża -----> http://pieknastronazycia.nivea.pl/pl/mezczyznamarzen/mezczyzna/id-162731 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 Chyba nie macie problemu ze zrobieniem codziennie po 5000 pompek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weeessssddd Napisano Czerwiec 20, 2009 O co się rozchodzi? Jestem icognito :P Nie robię 5000 pompek, bo to pompuje mięśnie i spowalnia ruchy. Wolę ćwiczyć na szybkośc i wytrzymałość. siłę lepiej wyrabiaja ćwiczenia izometryczne niż tyle zbędnych pompek. Nadmiernie szeroka klatka i ramiona przeszkadzają w zwinności, unikach i rzutach przez plecy i biodro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 Chodziło o to czy kondycja jest taka jak powinna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weeessssddd Napisano Czerwiec 20, 2009 Musi być. Chociaż z drugiej strony ostatnio się obijam i trochę spadła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach