Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety jestem

pytanie do Was

Polecane posty

Gość niestety jestem

mili Panowie, załóżmy że jesteście w związku z kobietą i macie dziecko. Poznajecie w pewnych okolicznościach tę drugą...jest zgrabna ogólnie pociągająca. Obserwujecie w każdej sytuacji, co kobieta ma wtedy myśleć, że chcielibyście skok w bok czy jak?

Gość niestety jestem
ladaco chodzi mi o te druga (pociągającą;P) co ona ma o tym myśleć. Dodam że ona tez w pewnym sensie jest nim zainteresowna

No tak koleś chce sie zabawić a ta druga w nagodę spieprzy życie dwum osobom a sama potem będzie czuć się wykorzystana - zajebiście, jeśli chcesz poczuć się jak szmata i suka to bierz się i rozbijaj związki

Gość niestety jestem
nie chcę poczuć sie jak szmata i nie mam zamiaru rozbijac związku ale nurtuje mnie jego zachowanie i chciałam poznać zdanie mężczyzn

nurtuje nurtuje wiec ja tylko pisze jak Ci inni ocenią ;) i jak ja bym cie ocenił

Gość moim zdaniem ...
Nie pakuj się w to... Twoja ciekawość może zniszczyć życie wielu osobom.. Tej kobiecie, Temu mężczyźnie.. nie mówiąc o dziecku.. W końcu mężczyzn na świecie jest wielu...Nawet jeśli poważnie o nim myślisz, to potaw sie w sytuacji tej kobiety.. Może Ty kiedyś mu sie też znudzisz tak jak ona i bedzie szukal innej...

na Twoim miejscu kokietował bym przed nim aż do momentu gdy byłby już napalony a wtedy dał mu kopa na rozpęd do żony :D

Gość niestety jestem
jestem nim cholernie zauroczona boje się że emocję wezmą górę i zrobie coś czego nie powinnam. Najgorsze jest to że widzimy sie dwa razy w tygodniu w pewnym miejscu

revolver ale do tego tzreba mieć twarda psychę zeby w momencie napalenia nie puścić się i nei przekroczyc cienkiej granicy;)

Gość niestety jestem
revolver z tym akurat nie mam problemu tylko co bedzie jak sprawy zajda za daleko:p

Gość niestety jestem
revolver zapewne jesteś kobitą :pCzy byłaś w podobnej sytuacji ze radzisz mi kokieterię;p

Gość niestety jestem
tak zdziwiona:D, ale dziękuje za radę