Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej ho hohoho

komu jeszcze nie zalezy juz na tym czy bedzie miec dziewczyne czy nie??

Polecane posty

Gość hej ho hohoho

szczerze to nie chce mi sie juz zajmowac kolejnymi probami zdobycia dziewczyny, jestem juz stary mam 27 lat i wygodnie mi juz z takim zyciem jakie mialem do tej pory. Dziwi mnie tylko to ze nie moglem jej zdobyc bo jestem w miare przystojny (napisalem "w miare" bo gdybym napisal ze jestem przystojny to byscie mnie zjechali), od dawna kobiety zwracaly na mnie uwage na ulicy i w innych miejscach (to sie po prostu widzi czy ktos jest toba zaineteresowany kiedy cie zobaczy), nie boje sie dziewczyn, mam swoje zycie, hobby i zajecia a mimo to nie mialem i nie mam laski. paradoks

Gość hej ho hohoho
zapomnialem dodac ze dziwi mnie to tym bardziej jak czesto widze z calkiem atrakcyjnymi dziewczynami chlopakow totalnych brzydali, na dodatek wcale nie pewnych siebie, milczkow (mam takiego kumpla ktory jest totalnym mrukiem, calymi dniami siedzi w domu, nigdzie nie chce wychodzic i nic nie robi i pomimo tego ma calkiem atrakcyjna dziewczyne)

Gość maja_88
może ta dziewczyna lubi takiego kanapowca...moze cos z twoim charakterkiem nie tak??:P

Gość zzzzzzzzzzz
ta mnie dziwi to samo tylko ze w odwrotna strone. jestem raczej atrakcyjna, z ciekawa osobowascia, widze zainteresowanie i na tym sie konczy., tak juz jest

Gość weeessssddd
Ja tam zaraz idę na podryw :)

Gość hej ho hohoho
a najbardziej lubie brac z polykiem mojemu facetowi

Gość 769866686876
prawda jest taka ze dupy wola byle gowno, byle jakiego chlopa byleby byl i byleby mialy pewnosc ze ich nie zostawi bo same czuja sie chujowe.

mi zalezy jeszcze na tym zeby kogos sobie znalesc ale powoli juz trace nadzieje na to niedosc ze jestem malo atrakcyjny to jestem dosyc nie smialy normalnie totalna porazka :o

Gość cisplatinum
ja tez nie mam ale juz mam to tak dalek w dupie ze prawie w okreznicy. skonczylem studia medyczne, odbywam staz i zanosi sie ze bede chirurgiem onkologiem i pewnego dnia to ja bede decydowal o zyciu i smierci tego motlochu ktory jest dookola mnie i ktory byc moze kiedys robil sobie ze mnie jaja (wlasnie dlatego ze nie mialem laski) no i zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni. beda do mnie na kolanach przychodzic zebym uratowal ich, ich ojcow, matki, babki, dzieci itd a ja bede Panem i to mnie kreci bardziej niz seks ;)

Gość telimena 85
ja też tak mam tylko na odwrót i mam 24 lata................ ale mam nadzieję na szybką zmianę;););) cisplatinum - zastanów się czy aby napewno powinieneś być lekarzem z takim podjeściem - sorry za off topic

Gość szczera laska do bólu
no ja bym na bank nie chciała cie. po co mi jakis przystojniak który zamiast zajmować sie mną będzie zajmował sie moimi kolezankami, to raz. dwa ze twoja pasja powinna byc ta dziewczyna a nie jakies tam hobby i inne głupoty, to dobre dla singli a nie dla ludzi w zwiazkach. moze tobie sie to wydaje nudne ale ludzie w związkach "kanapowcy" lubia czas spedzac z soba i to ich cieszy a nie 20 kółek i 30 pasji i hobby, wsadź sobie je w dupe :)

Gość szczera laska do bólu
telimena każdy student medycyny pociesza sie tym że sie uczymy ale za to kazdy kto sie wobec nas zachował nie fer poczeka kiedys sobie w kolejce oj poczeka :D ja juz szykuje czarną liste :P niemiłe pani z warzywniaka będa stały u mnie 2h zanim je przyjme :P