Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radiorama

prawie wcale nie słucham radia

Polecane posty

Gość radiorama

nawet nie wiem co teraz grają, w sesnie muzycznym jestem jakieś minus pięc lat do tyłu

Gość weeessssddd
Ja od 20 lat w ogóle nie słucham radia. Jedynie internetowe stacje na winampie.

ja też nie słucham i nic nie straciłem - szukałem za to dobrych płyt radio to opium dla mas :D

Gość ale w radio ja coś słyszysz
to póxniej wiesz którą płytę ewentualnie kupic czy ściągnąc z netu, albo jakie piosenki sa ok, a tak to gdzie masz tego słuchać? :o tv też nie oglądam, jedynie czasem filmy

Gość Krzywy roman
ja jedynie trójkę, tylko tam można posłuchać czegoś ciekawego, ale to zależy od Waszych gustów oczywiście.

ale w radio ja coś słyszysz to póxniej wiesz którą płytę ewentualnie kupic czy ściągnąc z netu, albo jakie piosenki sa ok, a tak to gdzie masz tego słuchać? niestety radio to najgorszy wyznacznik muzycznej miary - a szukać możesz w necie czytając i przy okazji ucząc się o historii zespołów wpisując na przykład jakiś gatunek muzyczny do wyszukiwarki :)

Gość grenadinne
a ja lubie zlote przeboje :) trojka zeszla na psy, a reszta w ogole nie reprezentuje soba zadnego poziomu.

Gość radiorama
"Ja też nie słucham radia, najnowsze utwory jakie słucham mają po dwadzieścia kilka lat." no i o to właśnie chodzi, nawet jakby się coś nowego świetnego pojawiło ty byś nie wiedziała, chyba nie wierzysz w to że teraz już zupełnie nie ma wartościowej muzyki? w kazdej epoce muzycznej są jakieś ciekawe zespoły.......

Gość grenadinne
a ja uwazam, ze fajna, wartosciowa muzyka zawsze jakos sama do nas dotrze. w domu nie slucham radia zbyt czesto, nie mam tez telewizora, wiec ograniczam sie do sluchania radia w pracy (caly czas rmf, czasami zlote przeboje). a mimo wszystko wiem kto fajny wydal nowa plyte albo kto nowy pojawil sie na scenie i warto go posluchac. wszystko to tez kwestia srodowiska w jakim sie obracamy. w moim srodowisku ludzie wymieniaja sie informacjami nt. kultury, wiec sluchac rmfowych szitow juz nie musze :)