Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasteka878787

Łanda? ale pytam na powaznie.. nie za... strojna?

Polecane posty

ładna, ale wybralabym jakiś wariant na ramiączkach. W tańcu i zabawach będziesz lepiej się czuła.

Piękna! Jedna z ładniejszych rybek jakie widziałam. Już kiedyś zwróciłam na nią uwagę. Chociaż tego typu sukienki ( wlasnie rybki) mi sie nie podobają, to przyznaje, że ta jest cudowna :) Ma coś w sobie :)

Gość ladna kiecka
i gratuluje 45 cm talii

Z tymi ramiączkami to nie przesadzałabym. Ja też mam wariant bez ramiączek i okazalo się jak przymierzyłam, ze te suknie maja tak stabilna i usztywniana górę, ze żadnych obaw nie ma. A suknie ŚLICZNA :) Gratuluję.

taka chuda jesteś? przytyj trochę do ślubu lepiej, bo to istna anoreksja. :O obrączkę to chyba będziesz nosić jak bransoletkę, bo ci palec oberwie :D :D :D

Gość dlaczego zawsze jestescie
złośliwe? ja mam identyczną figurę jak ta modelka i jak tu napisałam, że mam patykowate ręce i jestem załamana jak będę wyglądać to mnie zjechali, że oczekuję komplementów i powinnam się cieszyć.a tu karzecie tyć dziewczynie i komentarz o obączce... a i ja nie przytyję ale grozi mi jeszcze schudnięcie, bo tak mam przy nerwach najmniejszych, a jedzenia sobie żadnego nie odmawiam. co do tematu, suknia śliczna, ja bym wybrała bez ramiączek jedna, straciła by urok.

Gość sasteka878787
dziekuje:) mam 170cm wzrostu (co mnie zawsze draznilo.. dzieki bogu moj Narzeczony ma 198:) a buty chce miec skromne na obacsie do 6cm) ... moje wymiary to 92 - 61 -93 .. jzu mierzylam ta sukienke i odrazu wiedzialam ze to 'ta' ... jak ja, mama i tato mielismy swieczki o oczach to byl strzal w dziesiatke:) .. jest wygodna, z czego sie bardzo zdwililam bo nigy nie myslalam o takich sukienkach.. to była propozycja pani z sklepu aby i taka przymierzyla... podeszlam baaaardzo sceptycznie a potem juz jej nie chcialam sciagnac;) .. wewnatrz jest podszewka i te tzw wewnetrzne staniki czy jak to sie am nazwywa.. a góra jest na tyle ścisnieta ze gdy skakałam (wygladam peweni wtedy jak idiotka:D .. dobrze ze ekspednientka odeszla:D ) ale bylam pewna ze nic mi nie wyskoczy!:) ... ALE po powrocie do domu zastanaiwlam sie czy nie jest aby ZA STROJNA... potzrebowalam waszej opini:) ...tylko nie mam bladego pojecia jaki bukiet do tego? ... i welon napewno odpada, nie? ... bo buty zwykle biale delikatne.. chyba..? ... wlosy mam takie jak ona kolor i ulozenie... i tez chce sie tak uczesac jak ona... tylko kolczyki raczej bede miala stardardowe wkrętki (brylanciki ) lub brylanciki lekko wiszace.. ale tak zeby nie przesadzac!.. jakos tak uwazam ze im mniej tym lepiej:)

Gość 61cm w pasie
przy 93 w biodrach, jak ty to zrobiłaś dziewczyno, to 32cm różnocy, ćwiacvzysz coś? jak to uzyskałaś? :)

Gość sasteka878787
..dziewczyny - nie mam pojecia co to za firma i model.. jak ja mierzylam nawet nie wpadlam na to zeby zapytac... :) ale nawet nie macie pojecia jak bardzo sie ciesze ze i wam sie podoba:) ... mierzylam chyba z 50sukienek w 20 rówznych salonach... maialaby zwykla prosta biala.. no ale ta bije wszytkie.. tzn oczywscie jesli chodzi o mnie:) dlatego nim cokolwiek zamowicie najlepiej pojsc przymierzyc i zob:) ja gdy mierzylam moje faworytki plakałam ale z smiechu:D ... raz wygladalam jak choinka na boze narodzenie innym razem jak dziewczynka idaca do komuni sw:) ... tragedia... :) ... dziekuje za pochlebstwa:) ... a cwicze od 5ciu lat, od 1,5 roku jak najczesciej biore kije do nord walckingu i ogien w spacery:) ... teraz staram sie o dyplom instruktora fitneess... :):):) ale to naprawde nie jest ciezkie, uzyskac dobra figure w odpowiednim czasie:) .. moge podpowiedziec kilka rzeczy jesli was to interesuje...

maggie sottero oczywiscie :) najpiekniejsze sukienki są wlasnie z tej firmy :)

Gość chyba ci sie nudzi
a ile kosztuje ta sukienka?

Gość zobacz haslo
sukienka sliczn,a chociaz przyznam ze na buiscie jakos nie za bardzo mi sie podoba- nie pwoiedzialabym ze podkresla biust w sensie ze jakos specjlanie ladnie on nie wyglada. ale poza tym to sukienka super-ty;lko zebys nie przesadzila z dodtakmi..

Gość aneczka09871
A ja mam pytanie.. Bardzo podobaja mi sie wlasnie takie powłóczyste suknie (że z tył jest dłuższa niż z przodu i tak fajnie sunie po ziemi).. Powiedzcie mi dziewczyny jak sie takie suknie sprawdzaja na weselu? Da się w nich jakoś tańczyć?