Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dylemat_1

koralowa sukienka

Polecane posty

Może ktoś mi podpowie jakie dodatki mogę dobrać do malinowej sukienki. Czy czarne buty będą pasować ? - będę świadkową na weselu.

oczywiście czarne jak najbardziej. do koralowego pasuje: czekoladowy, ciemny brąz, grafit, złoty, waniliowy. ja wybrałabym złoty + czarny. np. czarne buty i złote korale na czarnej wstążce, bransoletki jedną złota a drugą czarną.

Gość kotka222
a moze do malinowej suienki srebrne buty sandalki i srebrna torebka??? nie trzeba bedzie juz bizuterii tylko jakies skromne srtebrne kolczyki

Gość sru sru sru
A mi się zawsze wydawało że malinowy i koralowy to inne kolory. To jaka w końcu ona jest? Ta sukienka? A czarne dodatki jak najbardziej, do obydwu kolorów.

Dzięki za rady - sukienka jest malinowa - ten koral jakoś mi się niepotrzebnie zaplątał i to jeszcze w temacie :(

Gość daruska2
Ja mam bardzo podobny kolr sukienki, również będę świadkiem:) Sama się właśnie zastanawiałam jakie dobrać dodatki:) Wydaje mi się jednak, że czarny kolor może być trochę za ciężki, myślałam o srebrnych, złotych lub beżowych sandałkach. Co myślicie?może macie jakieś zdjęcia z taką stylizacją?:) Aha, i jeszcze jedno pytanko?czy buty trzeba w takim wypadku dobierac do torebki?Np. jesli byłyby srebrne to kopertówka też?:)

Gość nataszkaa
zdecydowanie czarne buty, zlote i srebrne nie beda pasowac bo sukienka ma lekki polysk i bylby przesyt, czarne buty beda ladnie wygladac przy tym pasku, do tego wybralabym jasna kopertowke, nie musi byc w tym samym kolorze co buty, ale czarna tez by pasowala, jak chodzi o bizuterie to moga byc perly lub stare zloto, najlepiej np jakas dosc duza bransoletka i kolczyki, juz bez naszyjnika zeby nie bylo za duzo dodatkow