Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona__wkurzona

wkurza mnie strasznie to ze...

Polecane posty

Gość ona__wkurzona

mam 22 lata a mama sprzata mi pokoj;/ powaznie i co najwazniejsze nie jest u mnie brudno po prostu jej nie pasuje jak mam poukładane rzeczy czy rozne inne takie na połkach i przestawia po swojemu:/ co robic? do kuchni tez mnie nie dopuszcza glupiej zupy nie potrafie ugotowac bo jak niby skoro nigdy mi nie pokazała jak to sie robi

Gość ona__wkurzona
nie musze wybaczac;/ sama jej to powtarzam ciagle a ona jest głucha na moje słowa

Gość zlosliwy_mój_Ci_ON
Porozrzucaj popękane prezerwatywy po pokoju... to naprawde skutkuje :classic_cool:

Gość ona__wkurzona
up

Gość ona__wkurzona
nie mam chlopaka;/ do to da?

Gość zlosliwy_mój_Ci_ON
Masz nr gg? podaj to pogadamy :D

Gość no to co aaaaaa
ale jak zobaczy prezerwatywy to pomysli że masz :))) pomyśl

Gość ona__wkurzona
nie pomysli bo wie ze nie mam

Gość zlosliwy_mój_Ci_ON
Przeciez nie musisz miec stalego partnera zeby twoja matka myslala, ze sie pieprzysz na lewo i prawo :classic_cool:

Gość ona__wkurzona
;/ inne rady please

Gość zlosliwy_mój_Ci_ON
A nie mozesz z nia po prostu porozmawiac ze nie masz 5 lat i potrafisz sama zadbac o porzadek we wlasnym pokoju? Czy to naprawde takie skomplikowane? Nikt z kafe nie da ci zlotego srodka bo takiego nikt nie zna :) Musisz sama do niego dojsc. Najlepszym rozwiazaniem jest ROZMOWA. Jesli to nie pomoze to kup kilogram pomidorow, porozpierdalaj je o sciany i powiedz mamie: "No, mamo, jest troche do sprzatania" :classic_cool:

Gość ona__wkurzona
powtarzam po raz kolejny !!! rozmawiam codziennie prosze ja zeby przestrzegala mojej własnej osobistej prywatności ze sie zle czuje jak mi sprząta ze mam 22 lata oraz ze brawie jakby mi grzebała czyli prosze wymuszam a nawet oskarżam i co jak krew w piasek;/

Gość ona__wkurzona
up

Gość jolka jolka pamietasz lato
hehe mam to samo i rozmowa nic nie pomaga.. a czy oprocz tego twoja mama jest normalna, bo moja ciagle narzeka wyzywa wszytkich i wszytko, do kuchni tez nie wchodze bo tylko ona umie najlepiej, ja przypalam, ja nie sprzatam od razu tylko na koniec, a jak mam to wszystko opanowac i skoordynowac jak sama nie moge nic w kuchni zrobić. a z tym układaniem to juz porazka, albo pranie moich rzeczy casem jak nie zdarze wyprac to ona pierze a potem albo zafarbowane alebo slady od spinacza na srodku bluzki ktora trzeba zaczepiać po samych bokah no masa innych rzeczy