Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniosa

ciaza? czy zludzenie?

Polecane posty

Gość miniosa

Witam wszystkich! przejde od razu do sprawy....na noc przed planowanym okresem kochalam sie z moim chlopakiem (bez zabespieczenia), nastepnego ranka okresu nie dostalam, 3 dni pozniej zrobilam test i wyszedl negatywny.. i tu nasuwa sie pytanie, czy to nie bylo za wczesnie na wykonanie testu?? dzis mija 7 dni bez okresu, puki co wzrosl mi apetyt, coraz czasciej jestem glodna i mam nadbrzmiale piersi.. wiem, ze to nieco zabawne! Przychodzi mi do glowy nawet to, ze moge miec 35 dniowy cykl! Hmm.. ale wczesniej sie to nie zdazylo!! Wiem tez, ze na dzien przed okresem nie mozna zajsc w ciaze, bo jest sie w tedy bezplodnym.. Cholipcia chyba sfiksuje!

Gość taktaktak
mozna zajsc w ciaze zaraz przed okresem, dziwne ale nie niemozliwe :)

Gość jyjj
moze i nie mozna zajsc na dzien przed okresem ale to pod warunkiem ze okres by na pewno wystapil a co gdyby mial sie troche spoznic np z powodu stresu, przeziebienia itp? nie zabezpieczalas sie w zaden sposob? jesli nie, nie mozna wykluczyc ze jestes w ciazy (objawy na nia wskazuja)

Gość miniosa
wlasnie przeczytalam, ze test zrobilam za wczesnie, bo "zarodek" jeszcze mogl sie nie zagniezdzic.. hehehe huuura sa szanse na dzidzie!!!!!!

Gość miniosa
niezabespieczalismy sie wtedy wogole, od ponad roku nie uzywam plasterkow antykoncepcyjnych i przezucilismy sie na gumki.. w pewnym sensie zrobilismy to celowo! trzymajcie kciuki zebym byla w ciazy.. co miesiac w jeden wybrany losowo dzien robimy to bez zabespieczenia.. przeciez i tak Kochamy sie nad zycie!!

Gość czas na herbatę
dziwne nie powinno wtedy dojsc do zaplodnienia bo zaraz przed krwawieniem miesiaczkowym mamy faze niepłodnosci ale trzeba pamietac tez ze w polowie cyklu jest faza plodnosci wiec moze masz szanse na dzidziusia :) nie wiem sama http://pieknastronazycia.nivea.pl/pl/mezczyznamarzen/mezczyzna/id-162731 prosze tylko o klikniecie :) z gory dziekuje pozdrawiam