Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragnionaijuz

ktory mi to zrobi?????

Polecane posty

Gość spragnionaijuz

Szukam faceta z Wroclawia, ktory zrobi mi dobrze w kazdym aspekcie, seks oralny i klasyczny-mile widziany.od tylu?moja ulubiona pozycja.na tyle dlugo zebym miala przyjemnosc, a nie stulejarz co to po 24 sekundach w polwzwodzie sie spuszcza i jeszcze sie pyta czy mi bylo dobrze.W zamian?-jesli przyszlo ci do glowy, ze kobieta taka jak ja zamierza cokolwiek dawac obcemu samcowi-jedyna moja reakcja to smiech.

Gość Ajron ze powrotem
albo z Włoszczowy?

Gość niezle
swedzi cie. Tylko czekasz aby cie zerznelo paru facetow jednoczesnie. na dodatek masz na pewno max. 15 lat.

Gość spragnionaijuz
32 kotku.

Gość niezle
to co innego przepraszam. mozemy to zrobic na Stadionie Olimpijskim. W aucie.

Gość Lubie duże pały
Wystarczy jeden facet, oczywiście z prawdziwym penisem, a nie 12cm glizdą.

Gość spragnionaijuz
Ale wtopa :-O

Gość spragnionaijuz
widze, ze normalnych facetow jak na lekarstwo.zaruchac nic nie dajac-dla stulejarzy-norma.chyba musze wracac za granice. tam to dopiero faceci umieja zadbac o kobiete. takze na jedna noc. smutne, ale prawdziwe.

Gość spragnionaijuz
Ty auto a moze ty mi obciagniesz?

Gość auto
Achtunge pedau!!!

Gość auto
wlasnie tak, wracaj skod przybylas. Jak masz 32 lata to nie pamietasz PRL-u. Wlasnie wtedy nasze dziwki dawaly tylko za walute.Jezeli Polak placil zielonymi to tez nie chcialy.Mialy fason.Co jest takiego w was ze ci zagraniczni faceci nawet dzisiaj czekaja na was z otwartymi rekami. Nawet na jedna noc ?

Gość auto
ok. spoko. Achtung Schwull !

Gość spragnionaijuz
do "auto"-ciag dalszy. :Ano to maja ci zagraniczni faceci, co sie nazywa klasą.To coś czego taka miernota jak ty, nie osiągnie nigdy. Bo nawet nie wiesz o istnieniu czegos takiego.Wracaj do wideł parobku.

Gość auto
mnie nie staje. Tobie natomiast otwor w dupie smieje sie pelna geba.

Gość Prorokee
przeciętna prowokacja kogoś z kregu f23,cool

Gość spragnionaijuz
a co masz jakis problem z moim otworem?bo ja nie mam zadnego. natomiast twoj fiut ze sulejką woła o pomoc 24.h. współczuje.

Gość auto
nie odstepuje widel. Juz 30 lat za ta twoja granica. Wlasnie tam mam takich schwuli jak ty na peczki. Ty tylko w odroznieniu od nich belkoczesz na pewno jakims niezrozumialoym narzeczem. Spadaj.

Gość auto
to wlasnie twoje pieprzone narzecze. Stulejka palancie a nie sulejka. Moze ty z Sulejowa ciemnogrodzie.

Gość normalny335555555
Koleś pod nickiem :auto...Załosna kreatura, ktora rekompensuje sobie niestoj ącego fiuta przesiadywaniem na babskim forum, miejscu kompletnie nie dla niego, a jednak musi tu być, bo co innego miałby robić.W koncu zadna go nie chce.Więc sącz swoj jad do kobiet których nienawidzisz dalej, na mnie to nie działa.Zal mi ciebie, koleś.Ani nie grasz teraz w piłke z kumplami, ktorych nie masz, ani nie ruchasz zadnej panienki. Pewnie wieczorem umyjesz resztki jaj jakie ci zostaly, wypijesz szklanke mleka jak na dziadka przystalo i polozysz sie grzecznie do lożeczka, po to zeby o piątej nad ranem oddać mocz, jak na starego dziada ze spleśniałą prostatą przystało. hihihihihihihihihihih.

Gość nie chce mi sie logowac
Zamiast sie awanturowac sprawdz @

Może nawet i bym się skusił, ale skoro nic nie chcesz dawać w zamian obcemu to nie chce mi się marnować czasu na pierdoły.