Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Jestem imitacja faceta

Polecane posty

nawet nie wiem od czego zaczac opisywanie swego zalosnego \'\'ja\'\' moze od tego ze nigdy nie mialem dziewczyny bo zadna mnie nie chciala ,bo bylem i jestem nadal brzydki,bylem i jestem nadal wysmiewany za wyglad.nie ejstem odwazny.unikam konfliktow oraz mam dwie lewe rece. nie umiem o siebie ze tak powiem bardziej zadbac.mam takie znieksztalcenia ze juz tylko chirurg zostaje ale ja tego nie chce robic.mi jest bez poprawek dobrze wiec czemu inni nie moga tego zaakceptwac? inna sprawa to charakter.nie ma we mnie nutki szalenstwa.nudny,spokojny,taki szaraczek.gdzie sie nie pojawie to traktowany jestem jak powietrze lub po prostu wysmiewany nawet sie nie garbie,patrze prosto przed siebie,probuje chociaz pokazac ze jestem pewny siebie co z tego.wiecej na mej twarzy smutku,przygnebienia a w najwiekszym stopniu zobojetnienia niby pogodzilem sie z takim losem ale zycia mi jeczcze troche zostalo i nie wiem czy dam rade w pojedynke je przezyc a zmiany w psychice sa juz zbyt duze by cos z tym zrobic mysle o samobojstwie ale boje sie smierci po prostu wiec to raczej odpada choc za kilka lat jesli bede w naprawde glebokiej depresji,zdecyduje sie i na ten krok zyc by wegetowac mnie nie cieszy zale sie tylko.w psychologow i psychatrow nie wierze

Gość Aktimel
a co fiuta masz zrobionego z kolana i do tego pompke?

Gość wiem z doswiadczenia
ze jak ty o sobie myslisz tak inni cie postrzegaja!! jestem ciekawa jak wygladasz? moglbys mi wyslac fotke na maila bmg525@o2.pl

Gość altavista
Rozejrzyj się dookoła - wiele jest dziewczyn w podobnej sytuacji - są brzydkie, więc same, a marzą o tym, że ktoś je w końcu pokocha...

nie bede z brzydka by tylko z kims byc.przyzwyczailem sie do bycia samemu wiec z kazdym rokiem moje zobojetnienie na ta sytuacja wzrasta. aczkolwiek wieczorami jest troche dziwnie.reka juz sie nudzi. ale tu nie tylko o seks chodzi.wiem ze nie bylbym rownorzednym partnrerem zyciowym dla kobiety.ani madry , ani zaradny, ani meski, ani bogaty nie jestem.i nic mi sie nie chce z tym robic bo jak juz mowilem, mi nawet z tym dobrze ale niestety nie jestem robotem,jakies uczucia posiadam jeszzce,choc czekam na chwile gdy ich juz miec nie bede zdjecia nie pokaze bo i po co

jak pokazesz to ci powiem, czy jest naprawde tak zle ze potrzebujesz chirurga czy przesadzasz. poza tyn, jak o sobie myslisz tak inni o tobie mysla. nie mozna sie ciagle nad soba uzalac, czasem trzeba kopnac smaego siebie w dupe!:)

o co ci kobieto chodzi nie uzalam sie na codzien bo nawet nie mam komu wszedlem sobie na forum i zalozylem temat by w koncu to z siebie wyrzucic a z tymi radami o kopnieciu w dupe to sie za przeproszeniem pier...ol

nie napisales o sobie ani jednej pozytywnej rzeczy, skrytykowales wszystko co tylko mogles...i ty sie nad soba nie uzalasz? latwo jest pisac o wadach, wez sobie kartke i napisz 10 swoich zalet, i zastanow sie jak mozesz je rozwinac. zrob cos ze soba. kobiety najbardziej nie lubia tych co biadola, wierz mi ze sa faceci brzydcy jak noc, bez zadnej super pracy, fury i pieniedzy, a sa dusza towarzystwa, bo sie umia sprzedac. mysla o sobie pozytywnie, wiedza co mowic, jak sie zachowywac. moglabym dlugo pisac, bo wiem cos o tym, ale ty i tak wszedles na to forum, zeby sie tylko pouzalac, a nie poszukac rozwaizania, wiec coz...

Gość rzygać się chce na to wszystko
ja doskonale rozumiem autora topiku, mimo ze nie jestem taki jak on ale potrafie to sobie wyobrazić jak można coś zmienic teraz? nie da się tak po prostu Być fajnym:O:O a nawet jak wpadnie na taki pomysł to jak to zrealizuje skoro nie ma znajomych? na siłe ma szukać kolegów?:O:O jak słucham waszych rad to mi się rzygać chce:O

Gość rzygać się chce na to wszystko
jedyne rozwiazwanie to praca nad sobą i wtopienie się w nowe środowisko, zupełnie nowe ale jest to i tak nie do zrealizowania raczej:Owięc zakończmy ten temat:O

Gość kjlo
ale greq z tym psychiatra to bylby dobry pomysl nowej osobowosci nie dostaniesz ale moze cos ci to pomoze

Gość kjlo
sama jestem takim twoim damskim odpowiednikiem trudno jest sie zmienic ale obiecalm sobie ze jak juz bedzie barzdo zle to do psychiatry a wiazac sie z kims równie nieciekawym ? to bez sensu

Gość milkmilk
Akurat wygląd to chyba twój najmniejszy problem. A motywujący kop w dupę, by ci się naprawdę przydał. Prawda jest taka, że albo zaczniesz nad sobą pracować albo dobrowolnie sam się skreślisz. Każdy jest swoim największym dobrem. Zadbaj o siebie dla siebie.

Gość milkmilk
Rozważny - ale on nie chce żadnych rad! woli utyskiwać zamiast zająć się czymś naprawdę fajnym, co da mu frajdę i cel. Nie każdy umie udzielić dobrej rady, dlatego psycholog byłby wskazany!

jebac.rzeczywiscie mi rady nie sa potrzebne.problem maja ci ktorzy ubarwiaja swoje hujowe zycie dopiepszaniem innym

Gość Anonimowo forumowiczka
Co jest takie odpychające w Twoim wyglądzie? Napisałeś, że jesteś ''wyśmiewany za wygląd'', o co konkretnie chodzi?

Gość Anonimowo forumowiczka
Ok, przepraszam za pytanie.

Gość strażnik tajemnej pieczęci
no właśnie o co konkretnie chodzi..? a co do psychiatrii, to kolego nie masz racji, bo dobry psychiatra, mądrze stosujący współczesne leki, może zdziałać wiele, bardzo wiele i nie mam na myśli pakowania się w psychoterapię od pierwszej wizyty bo to nie dla kogoś kto ma tak poważne problemy z samooceną najpierw minimum stabilizacji emocjonalnej i to przez dłuższy czas, potem ewentualnie psychoterapia znam takie osoby jak ty i faktycznie sensownych rad to wy nie chcecie a jednocześnie pragniecie pomocy ale na warunkach w waszym mniemaniu możliwych do wykonania ale tak się nie da o czym ty zapewne wiesz rady w rodzaju "weź sie w garść", "kop w dupę" dają jedynie tacy, którzy nie mają pojęcia o depresji, która ma charakter utrwalony i de facto jest częścią natury danej osoby z tego co mogę powiedzieć, także z autopsji tylko dobry psychiatra, który mądrze dobierze leki, może pomóc ale żeby się do niego wybrać to trzeba dobrnąć do punktu, dna a każdy ma to dno gdzie indziej są i tacy, którzy będą wciąż spadać i spadać

rzeczywiście, dodatkowo jesteś opryskliwy, przypominasz mi kogoś, kto ma problem z wyglądem i charakterem, ale tylko potrafi się użalać i zawraca dupe innym, rusz się

jest zły na świat bo świat jest wobec niego zły tak ma w głowie i koniec o! widzę kolejna wersję nieśmiertelnej rady :D rusz się!

\'\'rusz sie\'\' to rozkaz? ok.juz prosze pani.dziekuje prosze pani,uratowala mi pani zycie mila pani strażnik tajemnej pieczęci - to za trudne

Gość taki jeden2
Dziewczyny sie juz nawet z tym nie kryja ze chodzi im o wyglad i o pieniadze. jak to masz, to wszystkie dziewczyny sa twoje i mozesz byc wtedy najwiekszym chujem pod sloncemi i nic ci nei zaszkodzi. Zgadlem dziewczyny ? Wiec nie dziwcie sie komus takiemu jak on.

doszlo do tego ze stalem sie troche chamski w stosunku do kobiet.tak jak wczesniej nie reagowalem i siedzialem cicho tak teraz czasem cos powiem kobiecie ktora akurat stanela w wyjsciu tak ze nie mozna przejsc albo nie schodze kobietom z drogi.nie zejdzie to bedzie miala problem nie dziwcie mi sie.straznik wam to wytlumaczyl.ja taki nie bylem wczesniej i nie chcialem taki byc ale gdy np przypomne sobie jak kiedys szedlem w deszczu caly zmokniety,przede mna 3 laski i nagle na moj widok wybuchaja smiechem i zaczynaja sobie zartowac tochuj mnie strzela i mam ochote pierwszej lepszej po prostu wyjebac

kobiety są różne tak jak mężczyźni zawsze były takie, których celem było upolowanie w miarę zamożnego mężczyzny i zawsze były są i będą takie, które mają inne priorytety trzeba umieć poszukać mówisz, że za trudne i masz rację dla ciebie to jest za trudne, można jedynie mieć nadzieję, że jeszcze za trudne no cóż mogę jedynie cię zapewnić, że ja przekroczyłem swoją barierę trudności i zyskałem dużo i to nawet stosunkowo szybko oczywiście ty to nie ja mam bliskiego kolegę, który od dziecka ma problem a od 15, 16 lat ma bardzo poważny problem ze sobą on daje podobne odpowiedzi jak ty i będąc blisko niego, chociaż mam sporo dobrej woli i nie traktuję go z wyższością, nie czuję się lepszy jestem bezsilny

Gość taki jeden2
Bo to spoleczenstwo jest ciemne i prostackie. Jedz chlopie na zachod od razu poczujesz sie lepiej.