Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Jestem imitacja faceta

Polecane posty

Gość strażnik tajnej pieczęci
zapomniałem dopisać filozofia to dopiero nisza dla niezaradnych życiowo :D

Gość strażnik tajnej pieczęci
kto mu dał prawo..? jego poczucie estetyki ukształtowane przez otoczenie, media, rodziców i tak dalej przecież nie pisze o sobie, że jest piękny a ma prawo marzyć o czym zechce

Gość taki jeden koleś
greq Powiedz co masz sobą do zaoferowania ? Bo widzisz przyjaźnie się buduje przez jakiś czas. Mówisz o wyjeżdzie ? Ja Ci powiem że na zachodzie jest większa tolerancja ,a co za tym idzie wieksza szydera z ludzkich zachowań. Więc musisz mieć do siebie dużo dystansu żeby się w tym poruszać ,a ty go nie masz. Problem tez moze polegać na tym że obecnie nadinterpretujesz zachowania innych jako atak na twoją osobę.Niepotrafisz odrużnić realnego ataku od zaczepki. Np te dziewczyny ktore się śmiały z ciebie jak byłeś zmoknięty. One tak z początku zareagowały sytuacyjnie ,a jak zobaczyły do tego twoją skwaszoną mordę to zaczeły szydzić z ciebie że jesteś skwaszony i wkurzony. Jak byś się uśmiechnął i miał bardziej otwarte nastawienie to by na bank zareagowały inaczej. Bo widzisz ludzie ludziom dokuczają na bazie ich przywar wewnętrznych ,a nie wyglądu. Bo jak masz np odstające uszy i masz na to wyjebane ,a ktoś ciągle bedzie starał się z tego smiać to robi sam z siebie deblia jednak ja ty zaczynasz się tym przejmować to inni to zauważają i będą sie smiac z siebie nie dla tego ze masz odstające uszy ,a dlatego że sie zaczniesz spinać.

Gość taki jeden koleś
jak masz niskie poczucie wartosci to moja rada taka znajdz sobie jakieś zajęcie, pasie czy też sport i się w tym realizuj. nic tak nie podnosi pewnosci siebie jak sukcesy nawet drobne.

"po prostu jeśli ktoś czyta ze zrozumieniem kilkadziesiąt książek rocznie i nie są to hity z top listy to już wyrasta na mędrca zarówno na kafe jak i pośród społeczeństwa a że daleko nam do filozofów" mnie proszę do takiego nam nie mieszać :O 🖐️ "między innymi dlatego właśnie nie mam licznych znajomych bo i tak nie miałbym z nimi o czym gadać po 15 minutach" możesz mieć takich z którymi będziesz o tych kilkudziesięciu książkach