Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sossos

KTO MI WYJAŚNI-KTO WIERZY W RZECZY NIEMOŻLIWE???

Polecane posty

Gość sossos

Proszę o pomoc w wyjaśnieniu sytuacji,ktora mi=nam sie dzisiaj przytrafiła.Facet ,ktorego bardzo kocham miał dzisiaj dziwny wypadek,w sensie,że...z niewyjaśnionych okoliczności w czasie jazdy otworzyła mu sie maska=wyrwało ją.Jak to możliwe skoro wszystko elektronicznie dziala+2zaczepy itd...zostala tak wygieta,że pokrzywilo blachy i uderzenie na przednia szybe spowodowalo jej popękanie i wgniecenie nawet dachu (nie wiem czy jasno opisuje).Kierowca pomimo,że nic nie widzial przez moment,to..jakoś opanował samochod i nic wiecej sie nie wydarzyło,pasażerowie nie ucierpieli.Tu jest pytanie,do znawcow tematu... jak mogly puscic takie blokady?jest to możliwe? Następne pytanie.W czasie tego wydarzenia (jak potem sie okazało) kiedy kierowca walczy o swoje życie i pasażerow ja otrzymuje od niego telefon i słysze tylko szum samochodu,na moj odzew on nie reaguje,więc sie rozłączam po jakiejś chwili.Kiedy opanowal samochod=wszystko sie dobrze zakończyło dzwoni do mnie i opowiada to wszystko,na moje pytanie czy dzwonil wcześniej przeczy,nic o tym nie wie,mowi ,że po wypadku telefon znalazl pod siedzeniem.Dostałam w tym momencie"gęsiej skórki"a jeszcze większej kiedy po godzinie dowiedzielismy sie ,że taki sam telefon w tym samym czasie co ja,odebrała jego corka.Czy ktoś potrafi to wyjaśnić?Bo jeden telefon niechby sie zdarzył np.przy upadku telefonu pod siedzenie,tak?ale dwa,to juz nie jest możliwe? Prosze o wypowiedź ludzi,którzy mieli do czynienia z jakimiś siłami nie wiem jak je nazwać ...nadprzyrodzonymi? niewyjaśnionymi do końca,jak to mozliwe?jak to działa?da sie to jakos mimo wszystko wyjaśnić?bo tylko takie rzeczy przychodza mi do głowy,a Wam? Proszę o poważne wypowiedzi,bo...nie jest mi do smiechu.

Gość sossos
ktoś pomoże? a moze są fora,gdzie mogłabym poddać temat pod dyskusję?

Gość ale o co tobie chodzi
żyje twój facet? - żyje no to w czym problem? myślisz że kosmici chcieli go porwać, albo demony z piekła? one mają takie mozliwości że nie miałby żadnych szans :P po prostu banalny przypadek i tyle

Ty ciemna jesteś czy siem tylko pastą do butów wysmarowałaś? Bez obrazy:P. Nie szukaj "magicznych" przesłaś tam, gdzie ich nie ma. Nie możesz wiedzieć,że zaczepów od maski nie urwało. Chyba ,że byłas pod maską i zezem rozbieżnym na każdy zaczep patrzałaś:D.

Gość burn the barbie nie pieprz
burn the barbie ,myslę,ze autorka naprawdę doswiadczyła mocy sił nadprzyrodzonych,z tym,że niepotrzebnie pyta laikow -takich jak ty -bo z gory wiadomo jaka moze byc odpowiedz takiego nieznajacego sie na rzeczy. Autorko,nie ma racjonalnej odpowiedzi,te dwa telefony to wyzsza siła,ale poczekaj na odpowiedz kogos znającego sie na rzeczy a slowami pustakow- burn the barbie -sie nie przejmuj :classic_cool:🖐️

ja wierzę w takie rzeczy, mysle ze nie znajdziesz odpowiedzi na to, najwazniejsze że wszyscy przeżyli

ja wierzę w siły nadprzyrodzone i bardzo możliwe że tutaj one wystąpiły, bo z tymi 2 telefonami to naprawdę trochę dziwne, i to że urwało maskę tez jest dziwne. za co tak się stało- nie wiem i nie wytłumaczę ci tego, i nie przejmuj sie tymi poyebanymi wypowiedziami popwyzej-nie mam na myśli wszystkich, bo to dzieci które sie tak właśnie dowartosciowują

Gość dehghemara
podczas szarpania sie na fotelu samochodowym w celu ratowania sie telefon właczył funkcję do osób do których najczęściej dzwoni bądź ostatnio dzwonił