Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaaaaabala

smutna natalka pomocy

Polecane posty

Gość nataliaaaaaabala

prosze poradzcie mi jestem z kolesiem 3 lata zaczelam go podpytywac o slub ogladac obraczki itp on sie uciezyl i powiedzil ze chajtamy sie na jesien no to zajarana szukam butow itp...nastepnego dnia on milczy a potem do mnie spytalem sie mamy jak to widzi i powidzila ze "chyba oszlalem" nie zamieszkam z toba bo to kasa w bloto, nie ochajtam sie dopoki studiow nie skoncze a zareczyny to powazna rezcz....w tym momencie padalm ..jak mozna sie sluchac matki ....i po 3 latach mi tak powiedziec

Gość niewiedząca znajoma
a kto go utrzymuje?

Gość nataliaaaaaabala
ech to on jest mamui synkiem i wybral mame a zco ze mna co ma robic byc z nim;/?

Gość nataliaaaaaabala
mieszka z rodzicami to ich jedyny synek klimaty takie ze mamusi ukochany skarbek by go jeszcze w rajstopu ubierlala jak jest zimniej jak go poznalam to byla ciapa kompletna nie umial sie calowac nic wstydzil sie bał sie ludzi przy mnie sie rozkrcil zmeinil zmeżnial myslam ze mnie kocha ze cos przez 3 lata dla niego zncze...ale to ich jdnyny synek i zrobi dla nich all;/

Gość niewiedząca znajoma
no to jak ma mieszkać z Tobą skoro jest na utrzymaniu rodziców, ciebie też mają utrzymywac?

Gość nataliaaaaaabala
on pracuje i ja tez pracuje wiec nie byloby problemu...

Gość niewiedząca znajoma
no to widocznie on tak czuje i chce być niezwiązany, jego prawo