Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeproblemy...

moja matka zachowuje siejakby miała 5 dzieci.

Polecane posty

Gość mojeproblemy...

Nie jakby URODZIŁA 5 dzieci z czego żyje dwoje. No dosłownie. Niech jej ktoś przywali , BŁAGAM!!! :(

Gość a jak to się objawia

Gość mojeproblemy...
Ciągle lata za mną i woła "MUSISZ MIEĆ DZIECKO! MUSISZ MIEĆ DZIECKO" Ale ja mam 33 lata i jestem stara i chora. A poza tym po co mi dziecko z jakimś... :( tam. :( No nie tak miało być, ale tak jest :(

Gość mojeproblemy...
ja już powinnam mieć 10 letnie dzieci. Może w tym problem? A w ogóle o czym ona myślała jak ja miałam 15 lat? Z taką rodziną już wtedy miała się zastanowić nad moim życiem w wieku lat 25. Co za okropna baba. :( ja taka nie byłam, nie jestem. Jestem jej ofiarą. Całe życie tak jest, nie? Jedni ludzie są ofiarami innych. A zwłaszcza matek. I to jest STRASZNE. Ja jestem ofiarą mojej matki. Tak uważam. A ojca też, ale on tez jest raczej ofiara mojej matki dlatego z nim sie bardziej solidaryzuję. A także brat jest ofiarą matki i żony.

Gość mojeproblemy...
Ale oni mnie okradli wiecie. naprawdę. I dlatego już nie chcę tu być. Co za świnie :( I oszukali mnie. To wszystko jest prawda. Dlatego nigdy nie wyjdę za mąż bo co może być dalej? Zastanówcie się. Jeszcze gorsze kłamstwo, oszukaństwo, wyzysk człowieka. A wy się śmiejecie, że pójdę do klasztoru. I przynajmniej będę żyć normalnie.

Gość 40lat
masz kogoś

Gość moje problemy
W sumie powiem wam dziś nowy dzień i dalej mam te same problemy co wczoraj, ale jakże inaczej wyglądają one w niedzielę rano. Wiecie jak sie nazywa mój główny problem od powyżej 10 lat? BEZDOMNOŚĆ. Przez to nie wyszłam za mąż. A jak już dostanę mieszkanie swoje wreszcie to wiecie kogo chcę tam widzieć? NIKGO. I wszystko przez tę głupią bezdomność moją. I ja to wiem :( Ale mam wyrodną matkę - nigdy nie zmienię zdania. I jakąś taką ...oszalałą. No ...tę ... opętana ona jest. Władzą :( A niech se zje tę władzę swoją. Ja już jej się nie dam rządzić. Nie dość, że mnie wkopali w głupie studia w głupim mieście, źle wychowali bo tak bym jeszcze za maż wyszła to nawet mieszkania. A teraz pracy też. No a jeśli to na pewno nie dzięki matce ta praca. MOJE ZDANIE. I tyle wam napiszę. PRAWDA WAS WYZWOLI - to jest prawda, ale to kosztuje. W sensie trzeba się tak zebrać w sobie, że nie macie pojęcia. Ale ...będzie dobrze. Ja to wiem. Tylko nie tu!!!

Gość moje problemy
Ale ona jest taką egoistką i taką wariatką, że to się w głowie nie mieści. I wiecie - ja w sumie już ją całkowicie rozumiem tylko...pojąć nie umiem.

Gość moje problemy
Widzę w niej nawet jakiś element kultury ŻYDOWSKIEJ. Naprawdę. Tylko co się tak na mnie uwzięła, że ja muszę być MOIM OJCEM wiecie. A sama co zrobiła w życiu? Nie pamięta wół jak cielęciem był. Ale jest taka jakaś czarna, jak diabeł. I to się jej bałam jak się darła na mnie. Tyle. :(

Gość moje problemy
Modlę się już do Boga wytrwale "Boże uratuj mnie przed tą wariatką, która mi zrujnowała życie i wkopała w dno". No wielu rzeczy już nie odwrócę, ale jakimś cudem ją odepchnęłam na wieczność. Boże - z jaką ja wariatką trzymałam :( Nie dajcie się ludzie.

Gość moje problemy
Powiem wam , że jak tak dziś już NIECO spokojniej patrzę na wiele rzeczy to mi się wydaje, że niekiedy najlepiej byłoby , żeby PO PORODZIE dzieci dusić. Naprawdę. Ochrzcić i udusić. Przysięgam. Wtedy na pewno będzie im dobrze bo reszta... :( Wiem, że to okrutne co piszę, ale cóz... kto wie ile osób nie będzie kiedyś żałowało, że ich po chrzcie nie udusiła własna matka. :(

Gość moje problemy
kto wie ile osób BĘDZIE kiedyś żałowało - tak miało być.

Gość ksennaaa
Bralas dzis juz antydepressywy, czy znowu zapomnialas?????

Gość ikra
jacie kojarze z twoich wczesniejszych postów i doskonale rozumiem coz jedna rada -psychiatra niech ci dajakies antydepresanty, twojej matki to nie zmieni ale moze ty spojrzysz na to mniej nerwowo i zdolasz sie wyrwac z tego bagan