Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etammmmmmmmmmmmmm

dziwne bóle jak na okres w 30 tc???

Polecane posty

Gość etammmmmmmmmmmmmm

nie wiem co mi jest od jakiegoś czasu mam bóle jak na okres czasem w dole brzucha czasem w krzyzu martwie się a wizyta u gina za 2 tyg iśc do innego wcześniej ??? miał ktoś podobnie??

Gość tez miewam takie
mój lekarz powiedział, że jeśli to tylko podbrzusze to oki ale jeśli dochodzi ból krzyża to należy to kontrolować

Gość wampirzyyyca
ja osobiscie mialm tak co miesiac w 5 miesiacu lekarz powiedzial ze dzidzia nisko siedzi i dlatego tak boli nie kazal sie tym denerwowac w 6 miesiacu dostalam stan zapalny organizmu wyladowalm w szpitalu lekarze leczyli mnie dwa tygodnie bo nie wiedzieli gdzie ten stan zapalny sie znajduje caly czas mialm podwyzszane Crp przy porodzie okazalo sie ze nie moge urodzic naturalnie bo dzidzia sie zaklinowala trzymali mnie 12 godzin i mala urodzial sie ze stozkowata glowka:(

Gość etammmmmmmmmmmmmm
kurcze nie bardzo chce iśc do innego gina alle się troche wystraszyłam dziś miałam takie bole dość często biore magnez czasem nospe

Najlepiej idź lub chociaż zadzwoń i zapytaj. Strzeżonego ..... Ja też tak miałam , ale musiałam cały czas lecieć już od 20tc , więc może to zupełnie coś innego. Pozdrawiam

Gość etammmmmmmmmmmmmm
a ten stan zapalny to przez te bóle????

jak po nospie nie przechodzi , to idź. MI po nospie przechodziło. Melisę polecam na stresy - jak nie pomoże idź koniecznie. 2xnospa + melisa.

Gość wampirzyyyca
prawdopodone tak ja myslalam ze to zatrucie ale to nie bylo to dostawalam antybiotyki paracetamol dopiero po dwoch tygodniach wszytsko wrocilo do normy ale lekarze nie stiwrdzili gdzie byl stan zapalny w wypisie mialam napisane"przedwczesny porod" ale mala urodzila sie terminowo

Gość etammmmmmmmmmmmmm
faktycznie wybiore się do gina kieyś już miałam takie lekkie bóle raz na pare dni gin kazał pić magnez ale teraz są częściej

Gość wampirzyyyca
mi tez kazal pic magnez ale niestety strsznie po nim puchlam i wszystko mnie swedzialo a kapcie musialam rozcinac zeby noge wsadzic:)

Gość etammmmmmmmmmmmmm
dzidzia kopie normalnie ale boje się że może mi się szyjka skraca albo cos nie tak w wtorek ide do gina

Gość wampirzyyyca
idz a jak narzie sie nie stresuj:) zycze powodzenia:)