Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia

nie mogę sie z tym pogodzić

Polecane posty

Gość głupia

Poznałam na czacie genialnego faceta. PO PROSTU MÓJ IDEAŁ. strasznie mi się podoba, jest inteligentny, wesoły, szarmancki, przystojny, jednym słowem idealny! Po naszym pierwszym spotkaniu byłam nim oczarowana ( i nadal jestem). On niestety wedlug mnie nie był mną aż tak oczarowany jak ja nim. Potem głupia zrobilam strasznie podłą rzecz i czuje ze juz nic z tego nie bedzie:( I nie mogę sie pogodzić z tym ze przez swój brak opanowania i glupotę sracilam życiowa szansę na bycie facetem moich snów. Jestem tak załamana swoim zachowaniem i tym jakie ma ono efekty ze od 3 dni prawie nie jem i mam ochote umrzec. nie mogę przestać o tym myślec:( Dlaczego zawsze wszystko muszę zepsuc??!! jestem beznadziejna:(

Gość a co takiego zrobiłaś
???

Każdy popełnia błędy ;) pogadaj z nim a będzie dobrze :) (przynajmniej na pewno nie zaszkodzi)

Gość głupia
puściłam przy nim bąka :-(

Gość a co takiego zrobiłaś
to baki są podłe? :) hmm

Gość CMSN
Jestem w podobnej sytuacji :o Co dokladnie zrobilas?

Gość wawelny
dałaś mu majty do powąchania ?

Gość głupia
nie moge opisac dokladnie co zrobilam bo jeszcze nie daj Boze przeczyta i dopiero bedzie:(. zrobilam mu świnstwo. wkurzyl sie na maksa i urwał kontakt. a po dwoch dniach sie jednak odezwal i pisal ze ogolnie jest wszystko ok. juz zaczelam sobie robic nadzieje ze moze jest jakas szanasa na to ze bedzimy razem czy cos ale teraz znow sie nie odzywa:( nie odpisal na smsa, nie ma go na gg, pewnie imprezuje gdzies z kumplami albo jakąs nową dziewczyną i ma mnie gdzies:( a ja czuje sie jak kupa g****

Gość głupia
podszywon dziękuje serdecznie. nie puscilam bąka

Gość głupia
jak mam z nim porozmawiac?? nie chce mu sie narzycac i do niego dzwonic:( gdyby byl na gg to bym zagadała i moze by jakos poszło. wiedzialabym przynajmniej na czym stoje:(

Gość CMSN
Ale chociaz wiesz jaki jest powod ze sie nie odzywa, a moj przestal nagle o mnie zabiegac i sie zrobil oschly :(

Gość głupia
wtedy wiedzialm ze przestal sie odzywac przez to swinstwo ktore zrobilam. ale potem odzywal sie jakby nigdy nic a teraz znowu cisza:( tylko niepotrzebnie sobie robilam nadzieje;(

Gość CMSN
moj sie odzywa jak cos potrzebuje, jest mily ale tak po kolezensku... a ja chyba sie zakochalam :(

Gość głupia
no wlasnie i wtedy nie wiadomo co myslec:( ja generalnie lubie jasne sytuacje. i wole od razu wiedziec na czym stoje:( nie cierpie zyc w niepewnosci albo robic sobie nadziei z ktorych potem nic nie wynika:(

Gość CMSN
No jakbym siebie czytała... Najchetniej bym sie go zapytala czy mam jeszcze u niego jakies szanse, ale w czasie rozmowy on jest jakis taki... ze nie moze mi to przejsc przez usta. A ja nadal nie wiem na czym stoje :o

Gość głupia
mam dosc swojego zycia;( ide spac. tylko spiac o tym nie mysle, to dla mnie jedyna chwila pozornego spelnienienia:(

Gość CMSN
no to dobranoc... Ja nawet nie moge spokojnie spac bo on mi sie prawie codziennie sni :(

Gość glupiaa
przyanm sie wam.. spocilam siei smierdzialo mi spod pachy.. a jak sie odwrcoil to wyciaglam kulkez nosa i w palach toczyalm a on tak popatrzal i poszedl ;(( pomocy