Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdsss

nie wiem czy go kocham

Polecane posty

Gość lejdsss

ciagnie mnie do niego ale i jednoczesnie odpycha... chcę z nim być, ale wiem jakie z niego dno i już słyszę słowa znajomych jaka jestemgłupia ze z nim jestem i ze zasługuje na kogos lepszego.. ech :o

nie lepiej sie zajac soba i zainwestowac w siebie zamiast w jakiegos nieodpowiedniego goscia? Malo to parzadnych facetow chodzi po ziemi? :)

Gość lejdss
tylko gdzie tych pozadnych kolesi szukac?? tacy mnie nie chca;o probowałam podbijać do tylu facetów którzy wpadli mi w oko a zawsze jest tak, że oni mnie nie chcą. a jezeli juz jakis fajny sie trafi który podbija do mnie no to okazuje sie ze to jest nie TO i juz wtedy wiem ze z naszej znajomosci nic nie bedzie... a wielu facetm (oczywiscie nie wszystkim) się podoba, jestem szczupła, srednego wzrostu, mam długie włosy i ponoć ładne oczy... mam plany na życie, dobrze się ucze, tylko miłości brak... ehh :o macie jakieś porady by upolować takiego ideała?

Gość powiedz prawde maleńka
Nie ma porady na ideal bo idealy nie istnieja. A jesli nawet istnieja to tylko w naszej wyobrazni. Nie wiem ile masz lat ale pewnie jestes jeszcze mloda osoba. Napewno znajdziesz sobie odpowiedniego faceta. Tylko przestan szukac na sile bo to w niczym nie pomaga. Milosc sama przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie ;)