Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBBBBBBBBBBBBJK

ZAŁUJE ZE ZERWAŁAM Z CHŁOPAKIEM.DÓŁ TOTALNY

Polecane posty

Gość BBBBBBBBBBBBBJK

Gość BBBBBBBBBBBBBJK
nie uniem sobie poradzic z tym uczuciem , a wiem ze na złosc nie wroci do mnir bo mineły 3miesiace

Gość BBBBBBBBBBBBBJK
mial ktos tak zer załował?

Gość ja tez na poczatku
ja żałowałam. Długo się zbierałam do tego, ale w końcu zerwałam, bo wiedziałam, że związek jest bez sensu. Był ze mną dla wygody, a ja go kochałam, ale nie chciałam żeby był ze mną jedynie ze względu na to, że mam pieniądze i dzięki temu i on miał za co żyć. Chciałam żeby włożył w tej związek trochę siebie, a on myślał, że jak dwa razy w tyg się ze mną prześpi to ja się nabiorę na jego miłość. Zerwałam. I naszły mnie wątpliwości. Zaczęło mi się montować, że nie umiem bez niego żyć, że on mnie w jakiś tam sposób kocha, że za dużo wymagałam. Zaczęłam jego usprawiedliwiać, a na siebie zwalać wszystko co złe. I takimi myślami katowałam się przez wiele długich miesięcy. Szczególnie, że on próbował się na początku ze mną skontaktować. Jednak byłam nieugięta, bo rozum mi podpowiadał, że nie mogę wrócić, bo nic się nie zmieni. Ja nadal będę samotna w tym związku. Zero czułości, bliskości, a jedynie znikająca kasa z konta. I po roku zupełnie mi te myśli przeszły i nie żałowałam. Jeśli zdecydowałaś się na zerwanie to nie wracaj. To przejdzie.

Gość Marti--k
ale czemu z nim zerwałaś???