Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goqniarka

jak wyzbyc sie zazdorsci?

Polecane posty

Gość goqniarka

strasznie zazdroszcze mojej bratowe ale czego?: - zarabia od 7-10 tys na miesiac ,posade zdobyla po znajomosciach - ma faceta dotkotra -ginekolog ,pracujcy w prywatnej klinice zarabia 20 tys najmiej na miesiac - maja dom w poznaniu 3 pietowy nie powiem jak odjebany ,sauna wszystko... -wlasnie spedzaja weekend w luksusowym hotelu nad morzem ze sp,jacuzzi i innymi dogodnosciami - 4 lipca leca do hispzani na 2 tygodnie a w sierpniu do Wloszech ,w marcu byly na nartach w alpach ,a w lutym w walentynki w paryzu!! -ona ma najdrozsze kosetyki ,perfumy chodzi na botox przedluzanie rzes-wyglada jak modelka -wczoraj sie dowiedzialam ze robi zakupy tylko w luksusowym sklepie gdzie ubieraja sie znane aktorki : patrizia pepe jeden ciuch kosztuje srednio 1000zl !! ,nie bolalo by mnie to jakbym tego nie slyszala ale oczywiscie moja tesciowa musi sie chwalic swoja bogata idealna coreczka..a potem ja rozmyslam czemu ja tak nie mam

Gość goqniarka
;)

i tak kiedys wszyscy odejdziemy i ci co chodza w ciuszkach po 1000zl i ci po 10zl.Bogaątwo uroda szybko minie,miłość wzajemna długo nie zaginie !

a ze zazdrosci,to chyba nie dasz rady sie wyleczyć;-).Też jestem zazdrosny,ale nie materialnie,tylko o sprawy sercowe

Gość do Wloszech
... :O ...

po kiego dajesz się poruwnywać? żałosne. ja zarabiam 1700 zeta i dobrze mi z tym i mam w d... że ktoś mi powie że mało....

Gość twoja bratowa jest córką
twojej teściowej? czyli wszystko w rodzinie zostało?:D