Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maey 11

Pomóżcie proszę !! Wakacyjny temat

Polecane posty

Witam wszystkich :) Więc problem mam taki :) Chcę się wybrać ze znajomymi na wakacje (nad morze i za granicę). Nie jesteśmy doświadczeni w zagranicznych wojażach, więc mamy problem :) Niebogaci z nas studenci, więc odpadają drogie wakacje, ale wiem, że da się wyjechać za znośne pieniądze za granicę. Tylko gdzie? Jedni radzą nam Grecję, bo tanio, pięknie i nad ciepłym morzem, inni mówią, że to bez sensu, bo tam jest Euro, a jak wiadomo Euro jest teraz drogie, więc takie wakacje dużo by nas wyszły no i lepiej np do Chorwacji, która niby troszkę droższa ale waluta inna... No i sama nie wiem ;/ W Grecji w sumie tak czy tak byłam więc wolałabym gdzie indziej, ale gdzie? Tak żeby było ładnie, ciepło i niedrogo :) Z góry dzięki za rady i pomoc :D

W Grecji jest drogo.Tanie są wycieczki z biura podróży ale ceny w sklepach są drogie.Może Czarnogóra???Chcecie jechać na własną rękę czy wybierzecie ofertę z biura podróży??

Chorwacja kiedyś była tania ,od 3 lat ceny porównywalne do innych państw południowych.

Raczej myślałyśmy aby jechać z biurem podróży, ale to w sumie nie ejst nic pewnego.