Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45wyw4ywer

Pytanko o wynajecia domu

Polecane posty

Gość 45wyw4ywer

Czy jest to mądre jesli ja z chłopakiem będziemy wynajmować dom za 1500 zł + opłaty ??? Czy bedą śmiać ludzie ??? Chcieliśmy i wolabyśmy kupić ale nie przyznali nam kredyt hipoteczny więc chcemy wynająć. Co myślicie ??? Dom ma ok.180 m2 z działkami i z garażem.

Gość to i tak niedużo jak na taki
dom lepiej zorientujcie się, czy istnieje szansa na odkupienie go ps. zajrzyj do słownika czasem :O

Gość A21
Pewnie zależy w jakim mieście, w Warszawie nieraz i kawalerka tyle kosztuje.

ale wezcie pod uwage, ze za dom czynszu sie nie placi :O a 1500 zł to nie jest tak mało za SAM wynajem

Gość 45wyw4ywer
plus opłaty mówili że wyszły ich ok. 300zł z 5 ludzi a my we dwoje

Gość 45wyw4ywer
dlatego wam pytam czy byście dla nas uważali za głupków że tyle płacimy co miesiac ok. 1700zł co miesiac

Gość 45wyw4ywer
dom leży w starogardzie gdanskim koło gdańska

Gość ale to nie jest mieszkanko
tylko DOM, takie niestety sa stawki :( to mało nie jest, ale i dom niemały... potargujcie się trochę, ja bym poszukała czegoś tańszego, a jak nie ma - xzresztą przecież nie musisz się innym spowiadać ile za dom płacicie :O to wasza sprawa :O

Gość bez sensu decyzja
nie lepiej poczekac rok, dwa odlozyc te 1500 i miec na wklad wlasny? tym sposobem nigdy nie dostaniecie kredytu:/

Gość Nibylandia123
jeśli was stać na płacenie 2 tys. za wynajem domu to i stać z pewnością na ratę kredytu:)Lepiej chyba płacić 1500 zł na ratę kredytu niż płacić tylko i wyłącznie za możliwość mieszkania

a pogadaj z wlascicielami ;) moze sie zgodza, ze np. przez 15-20 lat bedziecie im placili za wynajem (spłacając dom), a on stanie sie wasza wlasnoscia ;) ?

Gość frenti
to mało nie jest, ale i dom niemały... Zartujesz sobie? Ja bede wlasnie wynajmowac kawalerke 30m2 i bedzie mnie to kosztowac 1400zl:O

Gość frenti
Jeszcze jedno. Dlaczego musicie wynajmowac akurat dom, szczegolnie, ze jestescie tylko we dwojke?

Gość o cenach kawalerek to nie ma
co dyskutować, bo ci wszyscy właściciele to ocipieli totalnie, kurwa ceny z dupy wzięte... toż to rozbój w biały dzień!! taniej wychodzi wynająć dom, taka prawda :( szczególnie z kilkoma osobami... cena za ten dom nie jest wygórowana, naprawdę, ale ktoś napisał wyżej - rzeczywiście lepiej te 1500 miesięcznie poodkładać trochę i na własne iść - nawet jak później, to chyba będzie lepsze.

Gość 45wyw4ywer
już mówiłam wam za kredytu nam nieprzyznali bo mamy mały dochód ja 960zl a chłopak 1200zł miesiecznie

Gość i prawie cały dochód chcecie
przeznaczyć na opłaty??????????? :O:O:O:O:O:O:O:O:O no ŻAL odpowiadając na pytanie - tak, ludzie będą się z was śmiali, i co gorsza - będzie powód :::O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość życiowa decyzja
"Czy jest to mądre jesli ja z chłopakiem będziemy wynajmować dom za 1500 zł + opłaty ??? Czy bedą śmiać ludzie ??? " To wy uzależniacie podjęcie takiej życiowej decyzji od tego czy ludzie bedą się śmiać? :-O :-O

Gość 45wyw4ywer
dlaczego chcemy dom? bo mamy duzego psa owczarka. bo ostatnio wynajmowalismy mieszkanie 51 m2 i sąsiady nam wsku-rwily ze mielismy psa

Gość Nibylandia123
jak macie tak niskie dochody to skąd weżmiecie 2 tys zł. na opłaty?

Gość życiowa decyzja
a co t znaczy , przetłumacz : "sąsiady nam wsku-rwily ze mielismy psa" ??? Wynajem to wasza prywatna sprawa i z tego to ja bym się nie śmiała, ale kierowanie się śmiechem ludzi to jest warte śmiechu :-P