Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi....

zakochal sie w innej dziewczynie

Polecane posty

Gość smutno mi....

wiem ze to glupie bo nie bylismy para nasza znajomosc sie zaczynala dopiero wszystko szlo ok, oboje sie sobie podobalismy az tu nagle on zakochal sie w innej przykre:O

Gość smutno mi....
myslisz ze o to chodzi?😭 zalamalam sie...

z facetami nigdy nic nie wiadomo, a jeżeli nie wiadomo o co facetowi chodzi to chodzi o łóżko, ale może niech się jakiś pan wypowie

Gość smutno mi....
i co i juz sie w niej zakochal? przez seks?

Gość smutno mi....
w stosunku do mnie tez sie dziwnie zachowywal ale ja to zawsze jakos sobie tlumaczylam

w każdym razie u mnie tak było. była taka sama sytuacja. niby jeszcze nie para ale coś się zaczynało. chciałam mu zrobić niespodziankę i poszłam do niego późnym wieczorkiem, a tu surprise! jakaś cizia w łóżku. wiem, boli ale dasz radę, rozgoryczenie w końcu mija. trzymaj się

Gość Bongo i pongo
no ale powiedz jasniej o co chodzi. Bo powiedzialas tylko, że sie zakochał w innej, a oni wszyscy tutaj od razu, że chodzi o łóżko...to nie jest az takie proste

Gość smutno mi....
dlaczego ja zawsze na takich trafiam?

Gość Bongo i pongo
BMI a ty jakie masz? Bo ja według standardów mam niedowage...a szkieletem nie jestem.

Gość smutno mi....
zwyczajnie po czasie widzialam go z inna dziewczyna i oakzalo sie ze sa ze soba w zwiazku wiec skoro znia jest to chyba nie dla seksu tylko,prawda? pewnie sie zakochal w niej zawsze mam pecha bo zawsze jestem olewana dla innej:(

Gość smutno mi....
nie wiem

Gość smutno mi....
fajnie ze faceci co sie bawia i oszukuja dziewczyny w koncu sie zakochuja a te oszukiwane tak jak ja zawsze sa cholera same gdzie tu sprawiedliwosc????????:(

Gość smutno mi....
6 mc

Gość Bongo i pongo
Momencik...ej...ty go jedynie widziałaś z inną i od razu wyrobiłas sobie zdanie, że oni musza byc parą? Przecież to mogło nic nie znaczyc z ta dguga, ot zwyczajna koleżanka czy przyjaciółka

Gość smutno mi....
jasne z kolezanka idzie za reke, przede mna uciekal wiem ze sa para bo jego kolega mi pow zebym sie nie zdziwila jak zobacze go z dziewczyna

Gość smutno mi....
nie,nie powiedzial ale skoro sa razem sa para wie chyba cos do niej czuje ianczej po co by z nia byl

Gość Bongo i pongo
Racja. Chodzenie pod/za ręke, nie zawsze i nie dla wszystkich cos znaczy... A rozmawiałas z nim od tego "zdarzenia"? Czy od razu załozyłas, że jest jak piszesz?

Gość smutno mi....
on ma 23 nie rozmawialam bo uwazalam s=ze wszystko juz jasne on jak mnie zobaczyl idac z nia to mialam wrazenie ze sie chowa przede mna ale to moze tylko moje zludzenia a pozniej zagadywal jakby nigdy nic co u mnie itd ale ja szybko konczylam rozmowe:O

e tam. w moim przypadku też chodziliśmy trzymając się za ręce co nie przeszkodziło mu w międzyczasie zapraszac innej do siebie. więc nic to nie musi znaczyć

Gość smutno mi....
skoro jest z inna uwazalam za bezsens wtracanie sie i robienie z siebie idiotki