Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilly rose

blue connect + laptop, ktos ma?

Polecane posty

mam pytanie, czy jest mozliwosc po wyczerpaniu transferu podlaczenia sie pod siec w domu bezprzewodową? w sensie, ze jak wykorzystam ten limit to bede korzystala przez wifi odbierajac sygnal z routera? czy nie wolno tak?

Gość wolno wszystko wolno
inie płacisz za WiFi więc luzik :)

no ale czy era mi to jakos moze sprawdzic? w sumie skoro im bede placila to nie powinno ich to obchodzić, o albo czy ten laptop moze byc jakos "zablokowany"

ale co era ma do hot spotów? :O:O:O

LAPTOP to LAPTOP a INTERNET to INTERNET, to nie jest to samo :O:O era nic ci nie moze zabronic ani zablokować na TWOIM laptopie, pomyśl trochę :O:O

Gość musztarda
ze jak wykorzystam ten limit to bede korzystala przez wifi odbierajac sygnal z routera? czy nie wolno tak? A skąd ten sygnał masz niby na router odebrać?

ale jak ja chce wziac ta oferte od nich, ze laptop + blue connect na 24 miesiące.. o to mi chodzi

no bo chce miec blue connect + laptop (taka promocja) a jak wykorzystalabym limit to bym mogla odbierac w domu bo mam siec osiedlową i router w domu? :D czaicie? :D

jak masz jakiś router w pobliżu to możesz odebrać sygnał... (swoją droga wtedy niepotrzebny ci abonament na blueconnect...) druga rzecz - jeszcze nie slyszalam, zeby od razu sieci BLOKOWAŁY dostęp do neta, raczej jest wolniejszy transfer trzy - dowiedz sie, jest duze prawdopodobienstwo (bo tak jest w innych sieciach) ze po wyczerpaniu limitu mozna dokupić jakieś pakiety zwiększające na jeden miesiąc ten linit 🖐️

to zrozum dziewczynko, ze laptop i internet jest powiązany ze sobą TYLKO w ramach promocji, nie musisz na TYM laptopie używac TEGO internetu kapisz?

KAPIE :D ! dziekuje :D szacun :D a czy jak jest napisane Obsługa sieci : 802.11b/g to znaczy, ze ma wifi? :D

jak ma wifi to jest napisane ze ma wifi :O

to zadzwon do firmy.... producenta to się dowiesz... ja spadam pa 🖐️