Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posmak goryczy

Co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość posmak goryczy

Mój chłopak wyjechał do Anglii na tydzień do rodziny.... Ma tam bardzo atrakcyjną kuzynkę, która również ma piękne koleżanki. Wyjechał w piątek i dał tylko znać o sobie tylko jak dotarł... Teraz wcale nie pisze a widze że siedzi na gg na NK na Fotce ale nie łaska odpisać a już w ogóle napisać coś od siebie i lang jakieś idiotyczne opisy w stylu \"cudowna impreza kocham ten kraj\" albo\"impreza sex sex sex\" że nie wspomnę żeby odebrał telefon bo to się równa z cudem boskim... mam tego dość bo on doskonale wie że jestem o niego strasznie zazdrosna i bardzo sie martwię o niego ale on ma mnie głęboko w poważaniu.... Co mam o tym myśleć?

Gość utyrterererer
albo chce ci pokazac ze jest wolnym ptaszkiem, albo naprwde chce nim byc

atrakcyjna kuzynka, piękne koleżanki i anglia to są pojęcia które się nawzajem wykluczają, więc się nie martw. :)

Gość utyrterererer
ja na twoim miejscu uniosła bym sie duma i nie pisała do niego , a na gg opis, jestem poza zasiegiem imprezki ciag dalszy

Gość posmak goryczy
On ma coś w sobie z Don Juana i wiem że wystarczy jedno jego spojrzenie żeby kobiety na niego leciały jak muchy na lep

Gość posmak goryczy
Mam wrażenie że chce mi też zrobić na złość bo doskonale wie że jestem chorobliwie zazdrosna nie raz się kłóciliśmy z powodu mojej zazdrości i też byłam przeciwna żeby jechał beze mnie

Gość utyrterererer
szczerze to powinnas go olac.nie wiem jakie sa szczegoly waszego zwiazku, ale jesli facet jest lovelas to zawsze bedziesz miała problem, a zyc cały czas w takiej zazdrosci??to cholernie niszczy, cholernie, ale ciebie niszczy, to zapowiada sie na toksyczny zwiazek.

Gość posmak goryczy
Ja wiem że to mnie niszczy.... tzn on jest mi wierny wiem o tym doskonale wiem że nigdy mnie nie zdradzi ale ileż można się nie odzywać w ogóle zero jakiegokolwiek kontaktu?

"on jest mi wierny, wiem o tym doskonale" żebyś się nie zdziwiła:o daj sobie spokój z kretynem...zabawy w opisy to jakaś dziecinada🖐️

Gość czas na kawke
dziewczyno nie zastanawiaj sie czemu nie odbiera co robi...itd to nie ma znaczenia ! ma znaczenie to ze chlopak ci upokarza takim zachowaniem, zacznij grac tak jak on i go olej, totalny debil i palant