Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina16p

Bez radia nie zaśpie !

Polecane posty

Gość Karolina16p

Czy ktoś z was ma podobny problem ? Mam problem ze snem i to ogromny. Trudno mi zasnąć dlatego, na noc zostawiam wlączone radio bez niego nie udalo by mi sie zasnac. Czasem nawet radio nie pomaga wtedy wlaczam telewizor na cala noc masakra. Musze miec wlaczone jakies urzadzenie elektryczne na noc , bo bym nie zniosla tej gluchej ciszy w nocy. Kiedys probowalam zasnac bez tych wszystkich sprzetow to zasnelam dopiero o 5 nad ranem, kiedy bylo widno juz. Slyszlam ze to jest nie zdrowe jezeli spi sie przy radiu lub przy telewizorze wlaczonym? Dodam jeszcze ze problem calkowice znika jezeli spie z kims. Wtedy spie jak dziecko. Bez radia i telewizora. Nic nie jest potrzebne.

Gość ewidentne problemy psychiczne
a poza tym kup sobie radio z funkcja automatycznego wylanczania po godzinie np

Gość Karolina16p
powiem tyle Dobry dobry komentarz ;)

Gość jakiś wirus krąży
dokładnie, ustaw w tv automatyczne wyłączanie. ja tak miałam raz w życiu jak musiałam spędzić pierwszą samotną noc w starej kamienicy. Zasnęłam dopiero jak widniało. Ogólnie jak siedzę sama to nie czuję się taka bezpieczna, jednak aż takiej fobii nie mam.

Gość Karolina16p
nie mam problemów psychicznych ludzie. Mam w zyciu wszystko czego mozna pragnac i dziekuje za to bogu. wiec nie rozumiem z skad problemy z zasypianiem.

Gość klaudia20wwa
ja też nie potrafię zasnąć bez radia czy telewizora. Tak jestem poprostu przyzwyczajona. Jeszcze kiedy byłam mała mama puszczała mi bajki z magnetofonu i spokojnie zasypiałam. To chyba zależy od przyzwyczajenia. Chociaż im jestem starsza, tym trudniej mi zasnąć bez "wspomagaczy":D a to chyba spowodowane jest tym, że gdy gra radio czy tv nie słychać jakichś niepokojących odgłosów, których mogłabym się zacząć bać. Podobnie mam z wychodzeniem do łazienki w nocy, troche się boje że coś na mnie wyskoczy :P Więc może spróbuj przez kilka dni zasypiać bez radia, nawet jeśli będzie to od Ciebie wymagało zaśnięcia o 5 rano. Myślę, że po kilku dniach w końcu odzwyczaisz się od zasypiania przy radiu :) pozdrawiam

Gość arz
Problem również i mój...Identyczny wręcz! Musi tykać chociaż zegar...To jakaś paranoja,trwa jakieś 20 lat! Swoją drogą to często mam chandrę,doły... Czuję się samotna...

ja ostatnio nie mam zadnych problemów ze snem , włączam film o 23 nie minie połowa filmu spie jak zabita , budze sie przed 3 nad ranem wylaczam kompa i dalej spać :D kiedy to sie skonczy ???????? chce normalnie obejrzec film !!!!!

Gość Karolina16p
To chyba prawda z tymi dzwiękami, wlaczam dlatego zeby nie slyszec niepokojacych dzwiekow, glupia wyobraznia płata mi figle kiedy tylko w pokoju robi siee cicho. Sprobuje zasnac, bez radia tzn sprobuje sie odzwyczaic, choc to bedzie bardzo ciezkie Dzieki za rady ;)