Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijfsdgfsg

Wypada to ZROBIC ?????prosze o rady ..............

Polecane posty

Gość kijfsdgfsg

Wypada zadzwonic do kolezanki (w podstawowce najlepszej przyjaciolki) ktora mieszka niedaleko mnie po prawie trzech latach nie utrzymania kontaktow nawet telefonicznych ???? razem mamy po 19 lat ..

Gość kijfsdgfsg
aha jesli wypada to jak mam to zrobic ????moge np. jutro zadzwonic do niej i powiedziec hej co tam u ciebie moze spotkamy sie na kawe????

Gość yt j7y7
wypada, do mnie tak kolezanka zadzwonila po 2 latach, bylam starsza od ciebie o rok,a teraz jestesmy przyjaciolkami i nie wiemy jak sie mogl nam kontakt urwac:D

Gość yt j7y7
oo i druga tez tak zrobila, tylko pod pretekstem zlozenia zyczen swiatecznych(ktorych nie skladala wczesniej) :D i tez sie przyjaznimy znow, po prostu poszlysmy do innych szkol i kontakty sie rozluznily i urwaly,ale "wrocilysmy do siebie":D

Gość scarlet1976
Czesc-mysle ze nie za bardzo wypada po tak długim czasie,skoro ona mieszka niedaleko Ciebie,to pewnie sie gdzies spotkacie przypadkiem.wtedy mozecie pogadac i cos ustalic odnosnie dalszych kontaktów i nikt nie bedzie miał poczucia ze się narzuca

Gość Jolka.........
Ja bym zadzwoniła :)

Gość kijfsdgfsg
a wypada abym sie ja zapytała o jej życie seksualne

Gość jujujuj
ale co tu mowic o tym czy wypada czy nie, dziewczyna ma dopiero 19 lat, nad tym czy cos "wypada" niech sie zastanawia po 40-stce :) JEsli kolezanka bedzie chciala to sie spotka i moze sie znow zakolegujecie,a jak nie wyjdzie to nie, warto sprobowac

Gość kijfsdgfsg
hmm no ja mysle zeby jutro zadzwonic bo do 4 klasy podstawowki to bylismy praktycznie nierozlaczne i fajnie by bylo powspominac stare czasy ;) a pozniej po pojsciu do szkoly sredniej kontakt sie calkowicie nam urwal :( A co ja mam jej powiedziec , jak bede dzwonila ??? bo do swiat to niestety troche czasu zostalo a jezeli chodzi o to widywanie to choc ona mieszka praktycznie kilka domow odemnie moze przez te 3 lata minelismy sie po drodze 2 razy :(

Gość jujujuj
po prostu,zadzwon i powiedz "czesc ania(czy tam jak sie nazywa) tu gosia, pamietasz mnie? ostatnio przegladalam sobie stare fotki i naszla mnie ochota zeby do ciebie zadzwonicv, co ty na to zebysmy sie spotkaly na jakims piwku i troche nadrobily?