Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emiiilkaaa

sukienka na wesele-dodatki,kolory,fryzura

Polecane posty

Gość emiiilkaaa

kupilam sobie kiecke- nie mam fotki, ale ja opisze: szaro-srebrna, gora zabudowana z tylu, prodz taki kopertowy (oczywiscie gora przy biuscie) pod biustem zeroki pas, dol jest szeroki, i ma co pare cm plisy ale nie takie zwykle tylko takie zakladki do zewnatrz (czyli 2 zakladki) i potem znowu za pare cm takie zkaladki do zewnatrz. ogolnie kiecka wyglada ala lata 50'. jaka fryzure do tego? wlosy mocno scieniowane najdluzsze siegaja lopatek, najktotsze na czubku maja ok 10cm. no i dodatki? zmierzam ku czarnym a jakies inne kolory by pasowaly?

Gość emiiilkaaa

Gość emiiilkaaa
no poradzcie cos, zastanawiam sie ejszcze nad kolorem cieni do pwoiek i lakieru do paznikci

Gość czarna koala
dodatki bordowe, lakier bordowy, oczy smoky-eye. fryzura - wysoko upięty na głowie tapirowany kucyk, albo kok. łatwiej by było powidzieć jakbyś wrzuciła fotkę. z opisu niby coś "widac", ale moze sie to okazać zupełnie czymś innym niz jest w realu.

Gość emiiilkaaa
hm, nie pomyslalabym o bordo :D mam czarne buty, dlateo najpierw pomyslalam o czarnych dodatkach, a moglyby byc czarne buty,czarna/srebrno-szara torebka i dodatki bordo? tzn paznokcie,bizuteria?