Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddfd

boje sie isc do pracy

Polecane posty

Gość dddddddddfd

nie bede znała nikogo;/ wszyscy beda patrzec na mnie jako na nowa nie wiem na jakich ludzi trafie moze na wscipskie obgadujace baby;/ nie wiem jak sie do nich zwracac boze boje sie;/

Nie nastawiaj się od razu tak negatywnie...to co nowe, nieznane często wywołuje w nas lęk i strach..i to jest normalna reakcja człowieka. Dlatego nie nakręcaj się tak...bo naprawdę nowe miejsce pracy nie musi być tak straszne jak myślisz.

Gość masz racjjję
jeśli posiedziałaś trochę na tak wdzięcznym forum jak niniejsze - słusznie obawiasz się wszystkiego - po prostu zdziczałaś!

Gość hihopter......
ja mam ten sam problem, boje sie, wpadam w panike jak sobie o tym pomysle.chciałabym isc do pracy nie chce siedziec w domu całe zycie, ale jak mam okazje to tak kombinuje ze niby teraz nie moge, albo to nie to, wymyslam sobie preteksty. jest prwada ze chyba zdziczałam, ale co mam zrobic zeby sie przemoc.teraz tez dostałam propozycje i juz zmyslam, boje sie ze sobie nieporadze, boje sie zmian, zmiany oraganizacji dnia, helpppp

pół roku temu założyłam taki sam topik jak zmieniałam pracę. Bałam się przeokropnie, a teraz mogę stwierdzić, że jest to jak narazie najfajniejsza praca jaką mogłam znaleźć. Nie martw się, najgorsze są pierwsze dwa tygodnie gdzie musisz się wszystkiego uczyć, a potem już będzie ok. Głowa do góry, pomyśl, że jesteś mądrą dziewczyną i dasz radę