Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemy nad problemami

Nasze awantury w związku i problemy z rodziną

Polecane posty

Czesto pod czas awantury gdy nazwe go chujem on od razu wyzywa mnie od kurew , to zdarzenie miało miejsca kilka razy. Kiedyś mielismy awanture przy moim ojcue , moj ojciec podniosl na niego głos a ten kretyn uderzył go z dynki , moja tesciowa tez nie lepsza nazwałam ja kiedys w trakcie awantury suka to strzelila mnie w twarz. Co robic? Czy mozna jeszcze uratowac to małzeństwo ?

pytam powaznie , pomozcie , jak z tego wyjdź?

żadne provo , te awantury sa co raz częsciej , czesto gdy nie opanuje emocji zaczynam go wyzywac a on mi mowi ze jestem cipa czy kurwa , kiedys awantura byla przy moim ojcu i wtedy moj tata stanal w mojej obronie , tlumaczyl mu ze ja nic zlego nie robie a maz go wtedy uderzyl , wtedy weszła tesciowa i ja nie wytrzymałam zaczełam sie na nie drzec a ona mnie uderzyła z całej siły w twarz , za to jedno niewinne słowo suka i powiedziala mi ze nastepnym razem to ona mnie zabije

Gość zrób laske teściowi to bed
zie on stał po twoje stronie

Wy sobie żartujecie a problem na prawde jest poważny , kiedys pod czas awantury z siostra meza ta kretynka wzieła siekiera i koniła mnie po całym osiedlu , prosze ratujcie mnie

Gość jedna z patologicznych rodzin

Wy sobie teraz żartujecie a ja na prawde potrzebuje pomocy , własnie takich reportazow chcialabym uniknac